30 signala koji pokazuju da on otkida za tobom

ljubav1. Pogledaj njegovo telo. Nije važno jesu li mu ruke i noge okrenute prema tebi. Ako mu je ostatak tela okrenut prema vratima, otići će.

2. Kad se gledate u oči, pogledaj mu obrve. Nesvesno će ih podignuti ako ga zanima razgovor s tobom. Ovo se događa u sekundi, tako da obrati pažnju.

3. Takođe mu pobliže posmotraj zenice. Ako se povećavaju dok te gleda, sviđaš mu se.

4. I obrnuto, ako se smanjuju, nije zainteresovan. Uskoro će otići.

5. Ako ti dodiruje kosu, sviđaš mu se. Prijatelj ti neće popraviti pramen koji padne ispred uha.

6. Ako te pogleda u oči s drugog dela sobe, pogleda na drugu stranu pa opet tebe, zanimaš ga. Ovo je jedan od najosnovnijih flert pokreta.

7. Ako usred razgovora naglo skrene pogled prema dole, razmišlja o tome da te poljubi.

07508. Ako oblizuje usne ili ih dodiruje prstima, takođe želi da te poljubi.

9. Znaš kako ti prsti sami odu u kosu kad vidiš nekog privlačnog? I kod muškaraca je tako. Ako popravlja kosu kad te ugleda, seksi si mu.

10. Ako se vrpolji i igra rukavima ili nakitom, nervozan je. Ili mu se sviđaš ili ga malo plašiš. Ili oboje.

11. Ako ti sedi toliko blizu da mu noge dodiruju tvoje, a do vas je prazan kauč, sviđaš mu se. Želi da si budete blizu kako bi lakše napravio potez.

12. Ako te malo duže grli kad se nađete ili opraštate, sviđaš mu se.

13. Ako vaš kontakt očima traje duže nego s drugima, sviđaš mu se.

14. Ako ga uhvatiš kako te odmerava, seksi si mu u tom što nosiš. Ako grize usnu za to vreme, zamišlja te bez toga što nosiš.

15. Ako lagano naginje glavu dok pričaš, zainteresovan je za temu. To bi značilo da je zainteresovan i za tebe.                                                                                                                                                                 16. Po njegovom osmehu možeš da vidiš flertuje li ili se samo ponaša prijateljski. Ako ne možeš da razlučiš, gledaj kako se smeje sa drugim ženama. Ako je s tobom drugačije, posebna si mu.

17. Ako stalno popravlja pantalone ili dodiruje remen, možda želi da mu pogledaš ono dole. Očito je da razmišlja o seksu s tobom.

18. Teško je reći trepće li češće nego inače, ali muškarci češće trepću kad im se neko ili nešto sviđa. Pripazi na taj znak.

19. Možda izvadi mobilni ako je nervozan, ali vrlo verovatno je to učinio jer si mu dosadna. Da ga zanima ono što pričaš, ne bi mu palo na pamet da proverava poruke.

20. Ako sedite jedno preko puta drugog za stolom i on se naginje prema tebi da budete bliže, fasciniraš ga.

zena-i-muskarac-ljubav21. Jesi li čula za princip ogledala? To je ono kad se on počeše po glavi nakon što se ti ili kad lizne svoje usne nakon što ti isto to učiniš sa svojima. Znak da ga definitivno privlačiš.

22. Muškarci žele da budu pravi muškarci, pogotovo kad su u blizini žene koja im se sviđa. Ako se isteže da mu se vide mišići ili se udara po grudima, pravi se važan.

23. Osim ako ste u hladnoj prostoriji u kojoj pokušava da se zgreje, prekrštene ruke su loš znak. Nije najsrećniji u tvom društvu.

24. Ako uspostavite kontakt očima dok je na drugom kraju prostorije i iskreno se nasmeši, verovatno ga zanimaš.

25. Obrati pažnju na tipove dodira koje ti pruža. Ako ti daje petaka, to ne znači puno, ali ako ti stavlja ruku na struk dok hodaš, definitivno mu se sviđaš.

26. Ako flertuje na način da ti drži ruku ili dodiruje nogu ispod stola, nemoj se ni preispitivati. Sviđaš mu se!

27. Kad je muškarcu potpuno prijatno pored tebe, sedeće s raširenim nogama, pa pokušaj uočiti radi li to.

28. Ako dodiruje lice i dugo ne trepće, moguće je da laže. Onda nije važno sviđaš li mu se. Ne možeš mu verovati.

29. Ako uhvatiš kako ti gleda u dekolte dok pričaš, možda mu se ne sviđa tvoja ličnost, ali ti mu se definitivno sviđaš.

30. Na brzinu mu pogledaj pantalone. Ako vidiš izbočinu, mislimo da ti je jasno kako mu se jako sviđaš.