6 zlatnih pravila da je smuvaš preko društvenih mreža

Proverite da li je vaš profil na društvenim mrežama glavni krivac što ste još uvek singl i otkrijte kako izgleda profil poželjnog muškarca.

muskarac-s-laptopomNedavna studija sajta za upoznavanje The Inner Circle otkrila je da 42 procenta žena smatra muškarce manje atraktivnim kada vide njihove profile na društvenim mrežama.

Zato vam pomažemo da svoj profil na društvenim mrežama dovedete u red:

PRAVILO 1: ODREDITE DVA CILJA VAŠEG PROFILA

– Prve dve stvari koje žene pomisle kada vide profil muškarca su ‘Da li mogu da mu verujem?’ i ‘Da li želim da provedem vreme sa njim?’ – kaže dating ekspert za Džejms Pris. One žele jasan signal da ste vi ambiciozan muškarac i da ste spremni za ozbiljnu vezu. Muškarci koji ostavljaju detinjaste komentare i koji se hvale koliko mogu da popiju nisu baš na listi najpoželjnijih muškaraca.

PRAVILO 2: FOTOGRAFIJE BIVŠIH DEVOJAKA

Osim ukoliko niste imali baš neprijatan raskid, nemojte pokušavati da prikrijete tragove svoje prošlosti. Ostavite nekoliko zajedničkih fotografija sa bivšom devojkom, jer će devojkama pokazati da ste poželjan muškarac, koji izaziva pažnju drugih žena. Ali imajte nešto na umu: slika s društvom i bivšom u provodu je u redu, ali slika vašeg poljupca u zalazak Sunca sa haštagovima #zaljubljeni, #romantika #savršenstvo je ipak previše i trebalo bi da je izbrišete.

PRAVILO 3: RECITE ONO ŠTO MISLITE

Sjajna stvar u vezi sa društvenim mrežama jeste što možete reći drugim ljudima šta mislite (bilo da je u pitanju neslaganje u mišljenju ili kompliment) bez doze neprijatnosti kada se to radi uživo. Nemojte da budete previše napadni i uvek ljudima dodelite kompliment/žalbu uz dozu humora. Slobodno se šalite na svoj račun, ne libite se da koristite i emotikone, slike ili GIF-ove.

muskarac-selfi-fotkanje-telefon-foto-profimedia-1420651884-605642PRAVILO 4: KVALITETNA PROFILNA SLIKA

Dani kada su slike lošeg kvaliteta bile prihvatljive su daleko iza nas, pre svega zbog činjenice da pametni telefoni pružaju mogućnost da slike budu dobrog kvaliteta i da ih naknadno obrađujemo. Izbegavajte selfi fotografije u kojima ste previše neozbiljni ili pak namrgođeni, jer i kao u slučaju slika za upoznavanje preko interneta, vaša profilna fotografija mora biti najbolja moguća. Uz sve to vodite računa da ne pravite gramatičke greške, jer to ostavlja loš utisak.

PRAVILO 5: BEZ PREVIŠE SELFIJA

Sledeći put kada budete proveravali vaš profil, vodite računa da nemate previše selfi slika i onih u kojima ste u alkoholisanom stanju, jer ćete na taj način ostaviti utisak da ste krajnje nezreli. Izbegavajte i slike u kojima ste delimično obnaženi, osim ukoliko niste u top formi i tako ostavite prostor lepšem polu za maštu.

PRAVILO 6: BEZ PREVIŠE LAJKOVA

Lajkovanje apsolutno svake slike koju neka devojka objavi može biti protumačeno kao prevelika nametljivost, ali i kao poruka da vam se ta osoba izuzetno sviđa. Tu vrstu entuzijazma sačuvajte za trenutke kada se budete sreli uživo.

menshealth.rs