6 sportskih zanimljiovsti koje niste znali

Evo nekih sportskih zanimljivosti koje godinama promiču reflektorima!

1. Australijski ragbi igrač Ben Čizlovski mučio je tešku muku! Imao je nepodnošljive glavobolje četiri meseca. Kada se konačno odlučio da poseti lekara, ostao je u šoku – doktor je pronašao zub njegovog protivnika u Benovom čelu!

 Zub-u-ruci-izvadjen-zub-620x3502.  Iračani imaju ozbiljan problem sa kontrolisanjem emocija na utakmicama. U Hili, nedaleko od Bagdada 2009. godine se desila nesvakidašnja tragedija, kada je jedan od posmatrača upucao I ubio igrača protivničkog tima, tik pre nego što je ovaj dao go!

3. U jednoj havajskoj srednjoj školi, desio se veliki skandal! Dva fudbalska trenera, naterala su najnovije članice tima da trče oko igrališta u donjem vešu. Obojica su dobili suspenziju za tu sezonu. slika-600x340f-1339078669-7495774. Verovali ili ne, tek sport koji broji najviše aktivnih učesnika je pecanje! Izgleda da tiha voda sportski breg roni!5. Sport je odigrao značajnu ulogu I u telekomunikacijama, pošto je prva globalna elektronska komunikacija bila emitovanje imena pobednika Derbija 1871, preko telegrafa.

 tenis-lopta6. Mislite da tenis sada ume da se oduži? Najduži meč u istoriji tenisa odigran je na Vimbldonu 2010. kada je Amerikanac, Džon Isner, pobedio Nikolasa Mahuta iz Francuske, u meču koji je trajao preko 11 sati! Igra se protegla na tri dana i neverovatna 183 gema!