DRAMA! PEVAČICA OZBILJNO BOLESNA?! Radin otac: Majka joj je UMRLA, drugi gubitak NE BIH PODNEO!

maxresdefaultRada Manojlović nedavno je priznala da je pomoću medikamenata i psihijatra prevazišla višemesečnu krizu, ali nije uspela da se reši problema. Pevačica i dalje ima nesanicu, iscrpljena je, a spekuliše se da je u depresiji, što je potvrdio i njen blizak prijatelj.

– Danima ne jede, pije tablete i po ceo dan spava. Povlači se u sebe i ne želi kontakt sa ljudima. Niko ne zna kako da joj pomogne, sestra se trudi da se svaki dan sa njom makar čuje telefonom, ali dešava se da se ni njoj ne javlja. Harisu takođe – u početku je on mislio da je nešto skrivio, pa da ga Rada kažnjava, nije shvatao u kakav ozbiljan problem ona ponovo zapada. Prestala je da izlazi iz stana, jedino što je još drži jesu nastupi. Samo za to ima volje i snage, odlično odradi nastup i gazde su prezadovoljne, ali kada siđe sa scene, opet gleda u jednu tačku i jedva čeka da što pre ode u sobu da spava – otkrio je izvor koji je želeo da ostane anoniman.

Otac Manojlovićeve je priznao da je zabrinut za zdravlje svoje kćeri.

– Njen posao je veoma stresan. Ona zna šta estrada nosi sa sobom, teško joj je da se bori sa nespavanjem i stalnim putovanjima. Svaki dan menja državu i avion. Ja se, naravno, bojim za njeno zdravlje, ali ona mi kaže da redovno ide kod lekara i ja joj verujem. Znam da ona mora da popije taj praškić da se smiri kada mnogo nastupa, to je sve u redu. Svi ljudi nekad popiju neki lek za smirenje, ali samo da ne pretera – priznaje Rade i dodaje:

– Majka joj je umrla pre dvanaest godina i čim dođe ovde, Rada se seti majke. To je bol koja nikad neće prestati i zato ne želim da razmišljam o lošim stvarima. Ne bih podneo da joj se bilo šta loše desi, već sam jedan gubitak preživeo, drugi ne bih mogao da podnesem – iskren je bio Radin otac za Pink.rs.