Na VMA smo napravili četiri Sadama Huseina!

sadam-husein-naslovna-620x330Uvećavanje glutealnog dela – zadnjice, počelo je u Beogradu i Sarajevu. Takođe, sa naših prostora, iz Srbije i BiH, krenulo je i pravljenje struka i vađenje zadnja dva rebra. Radi se o 11. i 12. rebru i pravljenju uskog korseta, sa čime su prvi počeli Srbi, a o čemu može da svedoči umetnica Jelena Karleuša – priča za „Alo!” doktor Borko Đorđević, najslavniji hirurg sa Beverli Hilsa.

Ovaj lekar srpskog porekla izgradio je svetsku karijeru ulepšavajući najveće svetske zvezde, glumice i zabavljačice, poput Zaz i Eve Gabor, žene Frenka Sinatre, Elton Džona, a u poslednjih godinu dana doktorove pacijentkinje bile su i mlade zvezde, poput Britni Spirs, koja je radila abdominoplastiku posle poslednjeg porođaja, i Lejdi Gage, koja je letos u Igalu radila liposukciju za potrebe promovisanja svog novog albuma.

Prema njegovim rečima, estetskoj hirurgiji nije strano pravljenje dvojnika, što se radilo i na VMA.

– Na VMA su napravljena četiri dvojnika Sadama Huseina. To je rađeno u vreme profesora Brane Pantelića i Miće Đuričića. Ja sam napravio tri ljudske kopije Elvisa Prislija u Americi – tvrdi on.

Kako kaže doktor, operacijama se više podvrgavaju naše dame nego muškarci. Naime, žene su te koje više menjaju izgled, i to u odnosu tri prema jedan.

– Muškarci se najčešće podvrgavaju neinvazivnim metodama. Naime, gospoda uglavnom koriste botoks i hemijski piling, dok su najčešći zahvati koje žene u Srbiji rade punjenje usta i uvećanje dojki. U srpskoj tradiciji uvećanje dojki i usana je simbol plodnosti i uspeha. U poslednje vreme radi se i uvećanje glutealnog dela – rekao je on.

Đorđević ističe da operacije kod plastičnog hirurga nisu samo estetskog karaktera, one su i deo vrlo važne psihološke terapije.

– Dame lošeg izgleda su nesrećne, a posle operacije su srećne. Plastični hirurg kakav sam ja ih leči od depresije i hroničnog nezadovoljstva sobom. Veliku ulogu u podmlađivanju organizma i tela ljudi danas imaju masne matične ćelije, koje služe za voluminozno lečenje i podešavanje. To je nova medicinska legitimna metoda, koja se sve češće primenjuje i kod nas. Ja pokušavam da je usavršim… – kaže on. Prenosi Alo.rs