Dnevni horoskop za 2. novembar 2016.: Dan prepun dobih vibracija, iskoristite ih!

img-39S drugim danom jesenjeg novembra nebo nam uz svu lepotu prirode u ovo godišnje doba šalje i mnogo pozitivnih vibracija, koje su još juče strujale oko nas i u nama i posebno nas nadahnjivale, posebno one kreativne duše. Snaga duha, unutrašnja motivacija i nagon i danas su prioritetni i vodeći, sve vam je dato, uzmite, slobodno grabeći. Pregršt je toga što se danas nudi i ima dovoljno za sve. Od vas se danas očekuje i da ono što vi možete nesebično podelite, a pritom mislimo na savet, znanje, pomoć, utehu. Širite dobro.
Dan je koji obećava prosperitet i uspeh na poslovnom planu, danas budite, ako treba, i duže na radnom mestu, krećite se oko bitnijih ljudi, iznesite svoje mišljenje svemu gde se osećate dovoljno kompetentno i stručno. Svi vi mlađi danas razmislite danas o školovanju u inostranstvu. Mesec u Strelcu i snaga Sunca, njegov aspekt koji vlada svom silom daju vam priliku koja povećava šanse za vašim uspehom na mnogim, a posebno na polju ambicija.
Uživajte u dobrim vibracijama danas.                                                                                                               Ovan
POSAO
Obratite pažnju na različite informacije koje mogu da vam olakšaju radne obaveze. Ugledajte se na uspešne saradnike i primenite sličan princip poslovanja.
LJUBAV
U svojim emotivnim procenama budite realni. Ne mozete očekivati da voljena osoba ostvari sva vaša očekivanja.
ZDRAVLJE
Osećate se dobro.
Dnevni horoskop – BIK
Bik
POSAO
U susretu sa saradnicima budite dovoljno promišljeni i praktični. Svoje znanje i energiju usmerite prema nekim korisnim ciljevima.
LJUBAV
Nema razloga da se ponašate suviše strogo prema bliskoj osobi već prihvatite reči izvinjenja. Nekada su te reči lepše od izliva ljubavi.
ZDRAVLJE
Moguća temperatura.
Dnevni horoskop – Blizanci
Blizanci
POSAO
Umete da prilagodite svoje interese prema osnovnim kriterijumima i da se izborite za bolje uslove. Uspećete!
LJUBAV
Psihološka faza kroz koju prolazite ima pozitivan uticaj na vaš ljubavni život. Očekujte lepa dešavanja na tom polju.
ZDRAVLJE
Problemi sa zglobovima.
Dnevni horoskop – Rak
Rak
POSAO
Stalo vam je da odložite susret sa osobom koja od vas očekuje konkretne odgovore ili određeni ustupak u poslovnoj saradnji.
LJUBAV
Delujete uznemireno zbog različitih dilema, ali partner ima dobru ideju i ume da vas oraspoloži. Uzdajte se u partnera.
ZDRAVLJE
Osećate se dobro.
Dnevni horoskop – Lav
Lav
POSAO
Opterećeni ste različitim slutnjama koje remete vašu koncentraciju. Teško prikrivate svoje nezadovoljstvo u susretu sa saradnicima.
LJUBAV
Izbegavajte princip emotivnog kažnjavanja ili rivalstva. Oprostite svom partneru na malim greškama.
ZDRAVLJE
Pad imuniteta.
Dnevni horoskop – Devica
Devica
POSAO
Nalazite se u nezahvalnoj poziciji i smišljate različita rešenja, ali neko od saradnika deluje efikasnije. Dajte sve od sebe da budete bolji,
LJUBAV
Partner ima različite primedbe na vaše ponašanje. Čini vam se da nemate ubedljivo opravdanje. Poslušajte partnerove savete.
ZDRAVLJE
Problemi sa kožom.
Dnevni horoskop – Vaga
Vaga
POSAO
Neko ne razume vaše poslovne ideje ili postavlja suvišna pitanja. Postupite na osnovu svojih merila i ne obraćajte pažnju na zlonamernike.
LJUBAV
Važno je da prihvatite značaj partnerovog prisustva u vašem životu. Pokušajte da ne taktizirate, već budite ono što jeste.
ZDRAVLJE
Osećate se dobro.
Dnevni horoskop – Škorpija
Škorpija
POSAO
Neko ne razume vaše poslovne ideje ili postavlja suvišna pitanja. Postupite na osnovu svojih merila i ne obraćajte pažnju na zlonamernike.
LJUBAV
Važno je da prihvatite značaj partnerovog prisustva u vašem životu. Pokušajte da ne taktizirate. Imate dobru osobu kraj sebe, cenite to.
ZDRAVLJE
Osećate se dobro.
Dnevni horoskop – Strelac
Strelac
POSAO
Ponekad ne možete dobiti ono što želite, ali svaka situacija ima potencijalno korisno značenje ako se pravilno postavite.
LJUBAV
Ništa ne postižete principom negacije. Uzaludno se protivite pred voljenom osobom. Ne budite tvordoglavi, uvek su dve glave pametnije od jedne.
ZDRAVLJE
Proverite krvnu sliku.
Dnevni horoskop – Jarac
Jarac
POSAO
Potrebno je da dobro procenite svoje mogućnosti i da donesete ozbiljnu odluku. Pokazaće se da ništa nije slučajno, a vi ćete imati napredak.
LJUBAV
Racionalno koristite svoju energiju i vreme. Planirajte emotivni susret ili neku uzbudljivu zabavu u dvoje i lepo se provedite.
ZDRAVLJE
Odlično se osećate.
Dnevni horoskop – Vodolija
Vodolija
POSAO
Učinili ste sve što je u vašoj moći, ali ne možete da promenite trenutni poredak na poslovnoj sceni. OK, prihvatite to i čekajte vaših 5 minuta.
LJUBAV
Postoje situacije kada je teško objasniti uzrok ili posledicu, ali važno je da postupate u skladu sa svojim osećanjima.
ZDRAVLJE
Proverite krvni pritisak.
Dnevni horoskop – Ribe
Ribe
POSAO
Zamaraju vas situacije u kojima se previše taktizira. Ne volite kada neko ograničava vašu slobodu i aktivnosti.
LJUBAV
U susretu sa voljenom osobom nema razloga da započinjete osetljivu temu koja vodi ka novoj raspravi.
ZDRAVLJE
Više se odmarajte.                                                                                                                                                                                                  balkanportal.net