MRZIM da ga oralno zadovoljavam! Ovo osećaju mnoge žene, a o tome ćute

125025_seksi-profimedia0295518470_630x0Blogerka Elizabet Ejers Kalahan nedavno je rekla ono što, prema njenom mišljenju, osećaju mnoge dame, a ćute o tome. Zato je ona rešila da progovori zašto jednostavno ne voli da partnera oralno zadovoljava.
„Nekada sam i ja redovno pružala oralno zadovoljstvo partneru. I to dok sasvim ne poludi. Ali to je u potpunosti besmisleno jer se retko koja žena uzbudi dok to radi, a muške priče su da žena nije dovoljno dobra u krevetu bez toga. Tako sam i ja to stalno radila sa svakim momkom s kojim sam bila u vezi, i to kako bi se zaljubio u mene. Eto, iskrena sam. Ali onda sam prosto prestala jer u suštini to nikada nisam volela.

A evo i zašto.

Prvo, dosadno je. Možda je to sebično s moje strane, ali meni to nimalo nije zanimljivo.

Drugo, to podrazumeva da mi je nos isuviše blizu njegove zadnjice, a to nikako ne želim. Toliko puta mi se desilo da on odmah posle teretane, sav znojav, poželi oralni seks. Ne, hvala.

To je i veoma naporno, usta treba da su otvorena sve vreme, kao da sam kod zubara, a na sve to sam i u jako neudobnom položaju. Još treba i da budem u kondiciji da bih sve to izdržala! Sutradan mi ostane samo bol u vratu i vilici…

I jedan savet za momke – ne plašite se da ćete prerano svršiti tokom oralnog seksa. Devojka će jedva dočekati da se to završi.

Još jedna stvar, ne bih da se ugušim. Jer dok mi je njegov penis u ustima, ako on počne da jako meša kukovima, stvarno nije prijatno.

Za kraj, ono što svi već znamo – sperma ima užasan ukus. I vi, momci, ne treba da se loše osećate zbog toga. Sve je to super dok mi nije u ustima. A da ne pominjem čuvenu dilemu treba li pljunuti ili progutati… Samo imajte obzira i pitajte svoju partnerku želi li da joj ejakulirate u usta ili ne. A to je jedan od glavnih razloga zašto se ženama gadi da vas oralno zadovoljavaju, mada im se sviđate.“    blic.zena.rs