Priča koja će vas dirnuti: Uhvatio je ćerku sa momkom u krevetu

3334810-dc877003-650x432Jedan otac je pronašao svoju ćerku kako leži gola na kauču sa momkom, a njegova reakcija je bila potpuno neuobičajena. Većina roditelja bi odmah kaznila ćerku, a momka nikada više ne bi videli. Međutim, ovaj domišljati otac je pokazao da nekada treba imati drugačiju taktiku kako bi postigli željeni rezultat.

– Jednog jutra sam sišao niz stepenice i zatekao svoju sedamnaestogodišnju ćerku na kauču sa momkom kako čvrsto spavaju nakon očigledno naporne noći. Veoma tiho sam pripremio doručak, popeo se opet gore i rekao ženi, sinu i drugoj ćerki da budu veoma tihi jer ljudi još spavaju – priča zatečeni otac.

 

Cela porodica se zatim smestila za trpezarijski sto koji je oko 20 koraka od kauča na kome je mladi par i dalje spavao.

 

– MLADIĆU! Doručak je spreman! – povikao je otac pretećim tonom i čekao da mladić koji je i dalje bio potpuno go sedne za sto.

 

Cela porodica je posmatrala nesrećnog mladića dok se oblačio pa su ga svi zajedno u tišini osuđivali. Mladić je postao veoma nervozan. 

 

– Mladiću, pitaću te jedno pitanje i odgovor na to pitanje će biti veoma važan za tebe. Da li voliš mačke? – rekao je otac uz jak ruski akcenat, kako prenosi “4amazingthings.com”.

 

Posle tog dana mladić je svakog jutra dolazio po njegovu ćerku, svako popodne je vraćao iz škole, bio je pažljiv, nasmejan i pun razumevanja.

 

– Posle osam meseci veze moje ćerke sa tim mladiće, sin mi je rekao da se raspitivao i da je on beskućnik. Otac mu se ubio, a majka otišla kada je imao 15 godina i od tada spava na ulicama i u parkovima. Do tada sam ga dobro poznavao, znao sam da je dobar momak i cela moja porodica se dobro slagala sa njim. Rekao sam ženi i ćerki, bilo mi je teško, a one su plakale. Bio sam razočaran u stariju ćerku. Ona je znala, a nije nam rekla. Ona voli tog momka, a pušta ga svako veče da ode negde, ko zna gde? – priča potresen otac.

 

Cela situacija nesrećnog mladića je toliko ganula oca devojke da mu je dao ključ od kuće i rekao da ga očekuje svako veče. Pored toga su mu omogućili da se edukuje i da može da brine o sebi.

 

– Ovo se dešavalo 2000. godine, to je bilo pre 15 godina. Sada moja ćerka i taj isti mladić imaju svoj biznis i podarili su nam troje predivne unučadi – završava svoju priču otac iz čijeg primera bismo svi mogli nešto da naučimo.