Legendarni PIkac: Evo kako danas izgleda i šta radi glumac iz serije “Vratiće se rode”

hqdefaultRepriza serije “Vratiće se rode” privukla je veliki broj obožavatelja, koji ponovo uživaju u jednoj od najboljih srpskih serija svih vremena. Prvi put je emitovana tokom 2007. i 2008. godine, i privukla je milione gledalaca koji su obožavali dogodovštine Švabe i Eksera, ali i popularnog Pikca, koji je brzo osvojio srca publike.

Zato nije ni čudo što su mnogi ponovo zaplakali kada je Pikac u nedavno emitovanoj reprizi umro.

Ovako izgleda danas64b4f0a60bec1819045ba3f4ec7efa32
*Foto: Dušan Milenković / RAS Srbija (Ovako izgleda danas)

Iako se radi o epizodnoj ulozi, ovaj lik izrastao je u jednog od najupečatljivijih i najnezaboravnijih. Glumac Bojan Dimitrijević naišao je na same pohvale zbog ove role, ali se po završetku emitovanja trudio da se drži podalje od javnosti.

Pre šest godina pojavio se u spotu za pesmu “My Ugly Boy” čuvenog benda Skunk Anansie.

Nakon serije Vratiće se rode, mogli ste ga videti u filmovima “Žena sa slomljenim nosem”, “Montevideo, Bog te video”, kao i u seriji “Jagodići”. Od prošle godine član je Jugoslovenskog dramskog pozorišta, gde igra u nekoliko predstava, uključujući i “Slučajna smrt jednog anarhiste”, gde ponovo glumi sa Nikolom Đuričkom.                                                                                                            Blic.rs