FUNKCIONERKA VLADE SPOPADALA VOZAČA: Proganjala šofera i htela seks s njim!

devojka-muskarac-pricaju-shutterstock_800Činovnica iz Nemanjine 11 nakon što je odbijena napakovala otkaz nesrećnom čoveku!

Seks-skandal trese Nemanjinu 11! Visoka funkcionerka Vlade Srbije, saznaje „Alo!“, seksualno je uznemiravala svog vozača (ime i prezime poznati redakciji), a nakon što je više puta odbio dotičnu damu, nesrećni mladić dobio je otkaz i ostao na ulici!

 

Kako tvrdi izvor „Alo!“ iz Vlade Srbije, visoka funkcionerka iz Nemanjine 11, koja se često pojavljuje u medijima, seksualno se nabacivala svom vozaču, a nakon što ju je on odbio, napakovala mu je otkaz.

– Njih dvoje su bili izuzetno bliski i on ju je stalno vozio, a onda se funkcionerka ludo zaljubila u njega, počela je da mu se nabacuje i pokušavala je da ga odvuče u krevet. Čak je želela i seks s njim u službenom automobilu. Ipak, vozač Vlade Srbije nije odgovorio kako je ona želela i više puta ju je odbio, što joj se nikako nije svidelo – kaže naš izvor iz Vlade Srbije.

Ministar obećao posao starleti – Podsetimo, još jedan seks-skandal uzdrmao je Vučićevu vladu kada je kontroverzna starleta Aleksandra Jovanović, poznatija kao Sandra Partizan, saslušana u policiji zbog ministra koji joj je obećao državni posao ako bude spavala s njim! Kako je „Alo!“ pisao, „grobarka“ je puna tri sata inspektorima objašnjavala šta je početkom oktobra radila u zgradi u Nemanjinoj i ko je funkcioner od kojeg je dobila nepristojnu ponudu. Ona se tada pravdala da je kao članica SNS-a bila u Vladi tokom Dana kulturne baštine, da se tada fotografisala za ličnu arhivu i ništa više od toga.

Prema rečima našeg sagovornika, vozač je prvo izmišljao razloge u nadi da će funkcionerka shvatiti poruku, ali ona nije prestajala sa nasrtajima.

– Kada je video da se stvar otrgla kontroli, nesrećni šofer se obratio kadrovskoj službi Vlade Srbije i tražio premeštaj iz privatnih razloga. Međutim, kada je to došlo do njegove šefice, ona je pobesnela, stopirala njegov premeštaj i napakovala mu otkaz. Kako bi zataškala aferu i zaštitila sebe od tužbi za seksualno uznemiravanje, funkcionerka je optužila vozača da je krao gorivo, zbog čega je automatski ostao bez posla- kaže naš izvor.

(Alo.rs)