Perverznjak i pedofil je mislio da se nalazi sa devojčicom, a onda je usledio haos (VIDEO)

pedofil-dejvid-hanson1-620x350-620x330

Na sajtu za upoznavanje “Badu” ova grupa je napravila lažni profil iza kojeg se navodno nalazila devojčica Ana. Henson je počeo da se dopisuje s njom, a zatim je sve preraslo u jednu perverznu komunikaciju
Dejvid Henson (45) je pedofil koji je dospeo u šake tima pod imenom “Dark Džastis” koji predvode dvojica muškaraca, a čiji je cilj da zaštite decu od bolesnih i perverznih ljudi koji ih vrebaju.

Na sajtu za upoznavanje “Badu” ova grupa je napravila lažni profil iza kojeg se navodno nalazila devojčica Ana. Henson je počeo da se dopisuje s njom. Ona mu je u poruci napisala kako je na sajtu slagala da ima 18 godina i da zapravo ima 14, ali to Hensona nije omelo i on je bez problema nastavio perverznu komunikaciju.

Ova grupa je na taj način došla do mnogo dokaza, koji su dovoljni za dalju istragu, ali se trude da ugovore sastanak. Ono što je njihov princip je da nijednog trenutka ne počinju razgovor seksualnom konotacijom i vrlo su uzdržani u tom smislu. Henson je bio jedan od onih koji se pojavio na dogovorenom sastanku, a u rancu su mu se nalazili kondomi i četkica za zube.
Kako su se u porukama dogovorili, on bi prespavao kod nje, pošto su njeni roditelji bili odsutni. Međutim, umesto Ane, Hensona je sačekala ekipa “Dark Džastis”. Oni su već ranije prijavili policiji prepisku, koju su imali s Hensonom, a onda su ga pozvali i na dan sastanka. Tokom kratkog intervjua, koji rade sa svakim ko se pojavi na sastanku, Henson se pravdao kako nije imao nameru da ima seks sa devojčicom, a u jednom trenutku je kolabirao od količine stresa.

Pogledajte video:

izvor : prvi.co