PLAČE KAO MALO DETE: Pogledajte šta su zatvorenici radili sa Kristijanom u zatvoru!

kristijanIako je pola svog života proveo iza rešetaka, pa se čak time i hvali, Kristijan Golubović trenutno veoma teško podnosi boravak u pritvoru. Kako saznajemo, kriminalac u svojoj zatvorskoj ćeliji svaki dan plače, insistira da priča sa advokatom, žali se na zdravstveno stanje, a najteže mu pada to što ga ostali zatvorenici ponižavaju zbog učešća u rijalitiju „Farma“ i toga što je od starlete Stanije Dobrojević tražio 25.000 evra.

– Kristijan je na stubu srama zbog rijalitija i veze sa Stanijom, od koje je tražio pola nagrade za pobedu na Farmi. Svi mu se smeju jer je sebi dozvolio da „padne“ zbog jedne starlete, prozivaju ga jer je pokazao da je nasilnik prema ženama a ne mačo men, kao što se predstavlja. Kad nešto i pokuša da prozbori, niko ne konstatuje to što priča – kaže naša sagovornica Jovana Turudić, koja je išla u zatvor u posetu svom suprugu Josipu i on joj je pričao o Kristijanu.
– Golubović je toliko očajan da ne izlazi iz ćelije, samo cmizdri, ništa ne sme da kaže. Baš se sprdaju s njim svakodnevno, on im dođe kao dvorska luda – kaže Jovana, čiji muž Josip Turudić, prema njenim rečima, leži nevin u zatvoru upravo zbog Kristijana Golubovića i njegove prijateljice Biljane Lukan, koji su ga optužili za pretnje.
kristijan-golubovic-parovi-1-620x350-620x330                                                                                                                                                                                                                                                                izvor: svetpuls.com