CRNO MU SE PIŠE: Baba Vanga prorekla da Tramp NEĆE DOČEKATI DA SEDNE U PREDSEDNIČKU FOTELJU!

tramp-vanga_800Donald Tramp je pobedio na izborima, ali ako je verovati proročanstvima baba Vange, kontroverzni milijarder neće stupiti na funkciju američkog predsednika!

Nostradamus sa Balkana, kako su američki mediji nazvali čuvenu proročicu, predvidela je da će 44. predsednik biti afroamerikanac. Ako je verovati proročici, Trampove pristalice imaju razloga da strahuju do njegove inauguracije 20. januara, jer je baba Vanga prorekla da će Obama biti poslednji predsednik SAD.

Tramp je pobedio u izbornoj trci, ali do ulaska u Belu kući i zvaničnog preuzimanja predsedničke finkcije dele ga još nešto više od dva meseca, tako da i dalje ne može da se kaže da je Vangino proročanstvo netačno.

b_161108026-640x427

Predviđanja Vangelije Dimitrove, mnogo poznatije kao baba Vanga, zapisivali su njeni saradnici, tako da su i do danas sačuvana njena frapantna predviđanja. Ona je između ostalog predvidela perestrojku u SSSR-u, smrt princeze Dajane, početak Drugog svetskog rata, raspad Jugoslavije, sukobe u Gruziji, pogoršavanje ekološke situacije na našoj planeti, pa čak i Arapsko proleće i rat u Siriji!

Dimitrova je umrla 11. avgusta 1996. u 85 godini. Sahranjena je u crkvi svete Petke, a koliki je bio značaj ove proročice govori podatak da su nakon njene smrti naučnici od porodice tražili da im dozvole da proučavaju njen mozak. Njena sestra Ljupka je odbila da se kasapi telo pokojne proročice.

(Informer)