URNEBESNO: Otkrio je da ga žena vara i njenom ljubavniku poslao…

pismo-696x522Ako to učiniš za mene, javljaću ti kada neću biti tu i koliko dugo tako da nećeš morati da se brineš i žuriš..

Jedan muž napisao je krajnje iskreno i otvoreno pismo muškarcu koji spava sa njegovom ženom. I ne, ne šalimo se.

Pogledajte šta je sve imao da poruči ljubavniku svoje supruge:

Poruka za tipa sa kojim me žena vara. Znaš ko si. Da znam šta radim. Ne, nisam besan, samo bih te zamolio za par stvari:

1. Molim te da prestaneš da ostavljaš podignutu dasku na WC šolji jer stalno mene krivi za to.

2. Možda mi daješ šansu da odem na pecanje, ali prestani da piješ moje pivo. Sasvim je u redu da popiješ nekoliko kada si u poseti (Bog zna koliko ja moram da ih popijem pre nego što mi postane privlačna), ali ostavi mi ipak nešto jer ja moram da budem sa njom znatno duže.

3. Ako ipak popiješ poslednje, ostavi neki novac na stolu ili dokupi.

4. Zamolio bih te da staviš nov toalet papir kada ga potrošiš. Iz nekog čudnog razloga moj sin misli da ne mora da se briše ako nema toalet papira. Držimo ga ispod sudopere, ali slobodno možeš da predložiš bolje mesto.

5. Nakon što završite, obriši se nečim što može da se baci. Korpa sa odećom sa desne strane kreveta je moja i odeća je čista iako je žena ne pere. Prošle nedelje sam u žurbi izašao sa flekom na košulji – hvala ti na tome.

6. Nemoj govoriti mojoj deci da si im ujak. Možda su mlada, ali nisu retardirana.

7. Prestani da pojačavaš grejanje, ja sam taj koji plaća račune.

8. Prestani da jedeš našu hranu. Prošle nedelje si pojeo kolače koje mi je mama poslala za rođendan. Moja žena godinama nije skuvala nešto tako dobro.

9. Pokušaj da prebaciš težinu na drugu stranu kada si u mojoj stolici jer praviš udubljenje koje me vuče na desno.

Na samom kraju, želim da ti se zahvalim za to što si je za Dan zaljubljenih odveo na ručak. Nije bila besna kao inače i samo je naručila jedno jelo. Od tog viška novca ću možda decu da odveem u bioskop. Nadam se da možeš da mi pomogneš sa svim stvarima koje sam nabrojao.

Ako to učiniš za mene, javljaću ti kada neću biti tu i koliko dugo tako da nećeš morati da se brineš i žuriš.