NAJLAKŠE SEKS POZE KOJE MOŽETE PROBATI

orgazamNisu u pitanju nemoguće akrobacije, već poze koje svako može da izvede…

Svi žele da promene pravila u bračnom krevetu i da probaju nešto novo. Zbog toga se parovi često odluče da isprobaju različite seks poze kojih se sete. Međutim, problem je što je neke od tih poza vema teško uraditi. Neke zahtevaju veliku snagu, dok druge od vas traže fleksibilnost gumenog čoveka. Međutim, mi smo odlučili da vam predstavimo najlakše seks poze koje svako može da uradi.

1. Lice u lice

Ova poza vam može doći kao sjajna predigra. Vi i vaša partnerka treba da sednete na krevet ili pod i da noge prebacite jedno preko drugog. Rukama možete uhvatiti partnerku oko struka i zadnjice, a nogama je približite kako bi penetracija bila bolja.

2. Kaubojka

Ova poza je omiljena kod pripadnica lepšeg pola, a vrlo je laka za izvođene. Muškarac leži na leđima, dok je žena na njemu i kontroliše situaciju po njenoj želji.

3. Oral na sve četiri

Ako vaša partnerka preferira oralni seks, onda je ovo poza za vas. Žena mora da klekne na kolena i da se osloni o pod rukama. Muškarac otpozadi oralno zadovoljava partnerku. Poza je veoma jednostavna i nije fizički zahtevna.

4. Lotus

Muškarac je u sedećem položaju dok žena seda u njegovo krilo. Žena prebacuje noge preko njegovih butina, a ruke preko ramena. Vrlo erotična i vrela poza.

5. Centrifuga

Evo poze zbog koje ćete zavoleti pranje veša. Iskoristite centrifugu vaše mašine za ultra zadovoljstvo. Sedite na mašinu i pustite vašu devojku da sedne na vas. Kada mašina krene da centrifugira, njena rotacija će vam pomoći da dodatno zadodovoljite vašu partnerku.

V.P. muskimagazin.rs