PUKLA TIKVA, KLINTONOVI SE RAZVODE: Bil besan na Hilari, međusobno se okrivljuju za poraz na izborima!

klintonovi-foto-public_800Po svemu sudeći, “skladnom” braku Klintonovih se bliži kraj. Ljubavi između Bila i Hilari odavno nema, još od 1998. godine čuvene afere s Monikom Levinski, a pogotovo sad posle katastrofalnog poraza na predsedničkim izborima. Sve je popucalo po šavovima…

Pred sam kraj kampanje, Bil i Hilari Klinton žestoko su se posvađali jer je Hilari krivila direktora FBI Džejmska Komija za njen nagli pad u anketama.

– Bio sam sa Bilom u Litl Roku kada je krenulo urlanje preko telefona. Ona je optužila Komija da je ponovo otvorio istragu zbog njenog korišćenja privatnog email servera i tako preokrenuo njenu kampanju – rekao je jedan od najbližih saradnika bivšeg američkog predsednika, prenosi Dejli mejl.

– Bil nije prihvatao da će je Komi koštati izbora. Što se njega ticalo, sva krivica je ležala na Robiju Muku (voditelju kampanje), Džonu Podesti (predsedniku kampanje) i Hilari jer su bez imalo takta i stava govorili o jadnoj ekonomiji i uticaju privrede na milione i milione glasača radničke glasa – nastavlja izvor.

– Bil je bio toliko crven u licu da sam se plašio da će dobiti srčani udar, onda je pobesneo i bacio mobilni sa krova svog penthausa prema reci – ističe saradnik, koji je dodao da je još tokom oktobra meseca Bil tvrdio kako njegova supruga srlja u propast.

– Umesto da ga poslušaju, oni su ga udaljili iz kampanje, što ga je još više iritiralo, toliko da su lekari potvrdili kako je došao u predinfarktno stanje.

– Hilari apsolutno nije htela da ga sluša. Rekla je mužu da su mu ideje zastarele i da nemaju dodira sa stavrnošću. Koliko god je on pričao i upozoravao ništa nije vredelo, jer niko nije želeo da ga sasluša i uzme za ozbiljno ono što je pričao- potvrdio je blizak saradnik bivšeg predsednika dodajući da Bil Klinton krivi suprugu za neuspeh na izborima i da čak planira da se razvede!

(Informer)