Sa profesorima, čobanicama… Evo s kim su najveće zvijzede izgubile nevinost

thumb460_100343_1svetlana-ceca-raznatovic-zdravko-colic-jelena-karleusa-620x350Kada si velika zvijezda onda se o tebi zna vjerovatno skoro sve! Tako je i kada se radi o gubljenju nevinosti, odnosno “skidanju mraka”, o čemu su najveća imena naše estrade bez blama govorila. S tim u vezi, ako mislite da ste vi požurili sa tim, ili da ste to radili na neprikladnom mjestu, pogledajte kako su to oni uradili!

Ognjen Amidžić

– Po mom uvjerenju prvi se*s doživio sam sa 15 godina. Tada sam vjerovao da sam imao se*s, ali sada, kada malo bolje razmislim, smatram da sam radio sve osim toga. Sjećam se da sam pozvao drugaricu iz srednje škole, u stan, kada moji nisu bili kod kuće i tada smo radili to nešto, što nikako ne bi moglo da se računa u se*s.

 

Suzana Mančić

– Gubljenje nevinosti traumatično je iskustvo jer tada završavate jedan život i započinjete drugi. Meni je prvi put bilo prelijepo, a izgubila sam nevinost sa 16 godina. Toliko sam bila zaljubljena u tog dečka da sam željela samo njemu da se dam. U to vrijeme donja granica bila je 16 godina, i moram da kažem da sam jedva čekala da napunim toliko da bih sa njim uživala.

Ceca Ražnatović

– Bila sam nevina do svoje osamnaeste. Moj prvi put je bio sa muškarcem sa kojim sam bila godinu i po dana u vezi. To nisam uradila iz potrebe, već iz čiste radoznalosti. Kada sam vidjela kako to izgleda, pomislila sam – pa i nije nešto naročito. Tek sa svojim mužem sam počela da uživam u sek*u.

Vesna Zmijanac

– Prvi sek*ualni odnos imala sam sa svojim nastavnikom matematike, svojom tajnom ljubavlju. Naša veza bila je zaista ono što prava veza i treba da bude. Iako sam bila maloljetna, izgledala sam starije za svoje godine. Šminka i garderoba doprinijele su da se moje već oformljeno tijelo još bolje istakne. Razlika u godinama nije mi predstavljala smetnju. Bio mi je potreban neko stariji u kome sam, i ne znajući, nesvjesno, tražila oca. Imponovalo mi je to što mi jedan odrastao muškarac sa autoritetom nastavnika poklanja pažnju i posvećuje vrijeme. Vodili smo ljubav pored Ibra, kod korzoa.

Marija Šerifović

Pjevačica je u svojoj knjizi “Ispovijest” priznala da je nevinost izgubila sa 18 godina sa prijateljom Marijanom. Kako je napisala, nije je previše boljelo, a pravi orga*am doživjela je tek iduće godine sa ženom.

Zdravko Čolić

– Prvi se*s doživio sam kao jako mlad, sa jednom čobanicom. To se desilo na livadi, pa nisam ja džabe Bosanac! Okolo je bio neki kamenjar, u blizini rječica, čista idila. Tim seoskim djevojkama koje su čuvale ovce sam kao dijete iz grada bio jako simpatičan.

Mima Karadžić

– Sve se dogodilo na obali Kotora u usidrenom čamcu. Bio sam veoma mlad i nespreman, pa se tako i cijela akcija brzo završila.

Jelena Karleuša

– Priznaću kako sam zadnja od svih mojih koleginica sa fakulteta stupila u sek*ualne odnose! Šalim se, koji fakultet?!

(Telegraf.rs)