DADILJA MONSTRUM: Vaspitačica bebi polomila glavu (VIDEO)

dadilja-monstrum_800Sigurnosne kamere snimile su kako vaspitačica u jaslicama šutira bebu u glavu. Devojčica zadobila frakturu lobanje i unutrašnje krvarenje.
Dadilja u centru za čuvanje dece u Indiji Afsana Šaik snimljena je kako udara devetomesečnu Ritišu Sinhu tokom boravka u jaslicama. Šokantni napad odigrao se prvog dana koje je dete provelo u jaslicama u gradu Kagar u centralnoj Indiji.

https://www.youtube.com/watch?v=6R9Vy7P8gBk
Kada je došla po devojčicu, Ritišina majka odmah je primetila modricu na licu devojčice.

”Ritiša je spavala, ali ispod oka je imala modricu. Kada je moja žena upitala šta je to, vlasnica centra rekla je da se udarila dok se igrala. Prvo smo joj poverovali, ali kod kuće je Ritisša sve vreme plakala i odbijala je hranu”, ispričao je otac devojčice, piše “Miror” (Mirror).

Kasnije tokom dana roditelji su otkrili da njihova ćerka ima još modrica po telu. Ubrzo je dobila temperaturu i počela da povraća. Zabrinuti, odveli su je kod lekara. Pregled je pokazao da ima frakturu lobanje što je dovelo do unutrašnjeg krvarenja.

Lekari su objasnili da su ove povrede verovatno rezultat fizičkog napada. Užasnuti roditelji vratili su se u vrtić zahtevajući uvid u snimke nadzorne kamere, ali su ih odbili kazavši im da za to moraju da imaju policijski nalog.

Snimke je potom pregledala policija i uhapsila dadilju i vlasnicu vrtića.

”Nismo mogli da verujemo šta vidimo na snimku”, rekla je majka deteta.

”Dadilja je našu ćerku udarala igračkama i bacala je na pod. Mi smo videli samo kako se ponaša prema našem detetu. Ko zna kakva je prema ostaloj deci u vrtiću”, rekao je otac.

Vlasnica vrtića puštena je iz zatvora uz kauciju, a dadilja je ostala u pritvoru. Obe čekaju podizanje optužnice za ovo zlodelo.

(Alo.rs)