NOVČANI HOROSKOP ZA 2017: Raku odlične prilike, Lav će se obogatiti, Vodolija načisto propasti!

evri-u-dzepu-balkanspress-com_800Otkrijte šta vašem znaku predviđaju astrolozi u 2017. godini!

Ovan

Karijera
Ove godine imaćete puno promena i jedna važna promena može se ostvariti upravo na polju karijere. Ako ne volite svoj posao, tada je 2017. godina ta koja donosi važne promene. Nakon svega, ima li uopšte smisla raditi posao koji ne volite? Zašto se miriti sa situacijom ako možete raditi na ostvarenju svojih snova i raditi posao u kojem uživate?

Novac
Pre nego što se odlučite za bilo koju promenu, pobrinite se da je vaša finansijska situacija uredna. Ne možete dati otkaz i tada shvatiti da nemate dovoljno novca da izađete na kraj s krajem. Rešite se nepotrebnih stvari i štedite novac. To vam može osloboditi dodatno vreme za potragu za poslom. Uz novi posao ova godina biti će puno bolja od prethodne.

Bik
Karijera
Okolnosti vezane za vašu karijeru i posao mogu se zakomplikovati tokom 2017. godine. Katkada ćete imati osećaj da ste vi u pravu a nadređene osobe greše. Ako ne želite da stvorite problem, morate naći način da to kažete nadređenima, ali da ih na neki način ne uvredite. Uopšteno, tokom 2017. godine moraćete da poradite na poslovnim odnosima i na komunikaciji, posebno ako želite da napredujete i budete uspešni. Nađite način da se bolje prikažete.

Novac
Postavite sebi ciljeve. Savetujemo da više ulažete u sigurnost nego u sitnice i nepotrebne stvari. Razmišljajte dugoročno i pokušajte da uštedite.

Blizanci

Karijera
Tokom 2017. godine vaša finansijska situacija biće stabilna. Posao ćete obavljati s manje stresa. Imaćete više snage i moći ćete da se koncentrišete na stvari koje volite. Na poslu neće biti većih promena i lakše ćete se nositi sa svakodnevnim izazovima. Možete da poradite na onim stvarima koje vam mogu pomoći da ostvarite napredak u karijeri tokom dužeg vremena.

Novac
Tokom 2017. godine budite oprezni s finansijama. Sve finansijske odluke donesite nakon dobrog promišljanja. Razradićete strategiju upravljanja novcem i ulagaćete samo tamo gde ste sigurni da ćete biti na dobitku. U 2017. godini vaša finansijska situacija će biti stabilna.

Rak

Karijera
Činiće vam se da je posao i karijera vaš život. Stvari će se odvijati brzo, posebno početkom godine. Na sreću, puni ste energije i uspešno ćete se nositi sa svim promenama. Iskoristite tu energiju kako biste poradili na svojim projektima. U periodima kada je Merkur retrogradan trebalo bi pripaziti na odnose s nadređenima.

Novac
2017. godina donosi mogućnosti za dobre investicije. Pošto ćete imati više energije, moći ćete i više da radite a to znači i više da zaradite. Ipak, nemojte zanemariti privatan život zbog većeg sticanja novca. Osim toga, to vam može stvoriti previše stresa.

Lav

Karijera
2017. godina donosi i deblji novčanik. Nove poslovne prilike su pred vama.Iskoristite ih! Izgledno je da ćete imati puno posla i materijala za razmatranje. Iako to može biti dosta stresno u određenim periodima, ipak će se isplatiti dugoročno. S druge strane, ne isplati se sve vreme posvetiti poslu i treba naći ravnotežu. Poradite na odnosu prema nadređenoj osobi. Ako vam je nadređena osoba naklonjena, možda ćete dobiti unapređenje.

Novac
Imaćete prilika za povećanje zarade tokom 2017. godine. Možda će se jedna vaša stara investicija isplatiti ili možda dobijete na lotou!

Devica

Karijera
Uvek ste spremni za naporan rad i ne može ništa da vas spreči kad imate jasan cilj na kojem možete da radite. Vaš poslovni svet može se promeniti. Na početku godine imaćete puno posla i to će se smanjivati kako se bude bližio kraj godine.

Novac
Finansije će vam biti važne i radićete više kako biste osigurali bolju finansijsku situaciju. Ako studirate ili pohađate tečaj i radite, tada razmislite o tome da se više koncentrišete na obrazovanje ili nađite dodatni posao ako ga trenutno nemate.

Vaga

Karijera
Uvek težite tome da naučite nove stvari i to će se nastaviti tokom 2017. godine. Ako ste student, ove godine ćete imati odlične rezultate. Isto važi i za one koji se dodatno školuju. Ako radite, naučićete neke nove veštine u poslu. Uopšteno, kada se radi o intelektualnim aktivnostima, ići će vam puno bolje. Ali zato se morate više posvetiti fizičkoj kondiciji. Poslovne odluke nemojte naglo donositi nego dobro promislite.

Novac
Budite umereni s troškovima. Privlačiće vas skupoceni i lepi predmeti, poput umetničkih dela, ali imajte na umu da vam mora ostati za plaćanje komunalija i za hranu! Ako ne stojite dobro finansijski, ne trošite novac na nepotrebno!

Škorpija

Karijera
U 2017. godini moraćete da radite više nego prethodnih godina. Ali, to će se isplatiti i doneti vam uspeh! Koncentrišite se na posao i budite profesionalni. Obavite sve poslove na vreme i preuzmite nove ako treba. Budite ljubazni prema nadređenim osobama i saradnicima.

Novac
Budući da ćete više raditi, više ćete i zaraditi! Ako trenutno imate finansijskih poteškoća, uskoro ćete naći izlaz iz krizne situacije. Jednom kada rešite probleme, pobrinite se da se takva situacija ne ponovi, štedite novac za crne dane.

Strelac

Karijera
Posao će biti zahtevniji u 2017. godini nego prethodnih godina. Puno energije odlaziće na dovršavanje stvari. Isto tako, posao će zahtevati puno koncentracije. Nemojte gubiti strpljenje. Čak i kroz teže poslovne zadatke i obaveze, vi ćete uspešno naći delotvorne načine i rešenja. Ne samo to, ukazaće vam se i nove poslovne prilike. Potrudite se da budete ljubazni prema nadređenim osobama. Sigurno je da će to imati važnu ulogu za napredak na poslu.

Novac
Iako će sam posao biti zahtevan i naporniji i više ćete raditi, to će se i isplatiti.Bićete više plaćeni. Vaša finansijska situacija će se menjati, na vama je hoće li te promene biti na bolje ili na gore. Imaćete novca za ulaganja, ali novcem mudro raspolažite.

Jarac

Karijera
Činiće vam se da se sve vrti oko posla u 2017. godini. Isto tako, činiće vam se da više i napornije radite na poslu. Možda ćete se bojati otkaza i zato bi se mogli unervoziti u blizini nadređene osobe u određenim periodima. Bićete puno kreativniji, iskoristite to na poslu. Nemojte se bojati da predložite dobre ideje!Možda ćete dobiti bonus ili povećanje plate radi toga.

Novac
Više ćete biti usmereni na finansije nego prethodnih godina. To ne znači da će se nešto preko noći preokrenuti, nego da ćete više razmišljati o finansijama i mogućnostima poboljšanja. Ako ste izgradili svoju porodicu, odlučićete se za štednju kako biste imali za crne dane.

 

Vodolija

Karijera
Prethodnih godina zanemarili ste neke poslovne obaveze. Ove godine moraćete da prionete ozbiljnije na posao ako želite da imate dovoljno novca za sve vaše potrebe. Budite ozbiljni na poslu, a istovremeno nemojte se bojati da podelite svoje kreativne ideje s nadređenim osobama.

Novac
Tokom 2017. godine moraćete da pripazite na svoje finansije. Vrlo lako se možete naći u finansijskim problemima ako preterano trošite. Moraćete se malo žrtvovati, ali dugoročno gledano, to će vam se i isplatiti.

Ribe

Karijera
Dani na poslu brzo će prolaziti. Poslovne i društvene aktivnosti biti će isprepletene. Zbližićete se više sa saradnicima. To će vam ulepšati atmosferu na poslu. Nadređenim osobama i saradnicima svideće se vaše ideje. Zato se nemojte plašiti da ih podelite s drugima! Ako studirate ili se dodatno školujete, zbližićete se s drugim studentima i profesorima.

Novac
Tokom 2017. godine pažljivo pratite svoje finansijsko stanje. Mogu se dogoditi neki propusti. Ako trošite novac na nepotrebne stvari, nećete imati novca kada vam bude trebalo. Najbolje što možete je da deo potrošite, a deo uštedite.

(Izvor: tarot-horoskop.com)