UBICA JELENE MARJANOVIĆ IZAZIVA POLICIJU Ostavlja poruke sa detaljima ubistva na društvenim mrežama!

jelena-crna-ruza-informer_800Od ubistva pevačice Granda Jelen Krsmanović Marjanović (33) prošlo je skoro osam meseci, a ubica i dalje nije identifikovan i priveden. Policija intezivno radi na ovom slučaju, koji je uznemirio javnost, a došla je i do novih saznanja da se, kako list saznaje, monstrum oglašava na društvenim mrežama.

Policajci sumnjaju da njegova upornost u ostavljanju komentara i plasiranju lažnih informacija ima dva cilja: da navede na pogrešan trag i da je ubica željan pažnje i medijskih napisa.

– U istrazi je saslušano više od 500 ljudi, pregledan je i pretresen svaki ćošak u Borči, ali ubica nije uhapšen. Izgleda kao da je uvek korak ispred policije. Činimo sve što je u našoj moći da rešimo ovaj nimalo jednostavan slučaj, ali je mnogo teško jer nema svedoka, a ni oružja kojim je pevačica likvidirana – kaže izvor iz istrage.

Prema njegovim rečima, inspektori zaduženi za slučaj ubijene pevačice optimisti su i očekuju da će na osnovu novih dokaza i želje samog manijaka da bude otkriven on ubrzo završiti iza rešetaka.

– Policajci su pregledali komentare na tekstove o Jeleni Marjanović na portalima, kao i na društvenim mrežama. Upravo zbog saveta sociologa da se ubica neće povući i primiriti, da je željan dokazivanja. Počeli su da ih istražuju i sve ukazuje da im se ubica direktno obraća. To je otvorilo novi pravac istrage – objašnjava naš sagovornik.

Kako dodaje, muškarac koji im je sumnjiv ne zadovoljava se samo komentarima na portalima, već je veoma aktivan na Fejsbuku.

– U poslednje vreme situacija se smirila, manje se piše o Marjanovićima, ali ta osoba ne miruje. Komentariše svaki tekst, ostavi i po nekoliko komentara pod različitim imenima. Insistira na detaljima, ukazuje na zanimljive stvari, objašnjava šta bi trebalo policija da istraži. Kao da je željan pažnje i kao da se plaši da slučaj, a i on, ne padne u zaborav. Svašta piše u poruka, a ponekad inspektore navede i na pravi trag. Međutim, posle pravog traga, kao po pravilu, navodi ih na pogrešan i tako ukrug – priča izvor lista iz istrage.

Prema njegovim rečima, inspektori pokušavaju da uđu u trag misterioznom čoveku, proveravajući s kog kompjutera i iz kog grada ostavlja tajanstvene poruke.

– Pretpostavljamo da će taj muškarac uskoro biti identifikovan, a onda će se razjasniti da li je ubica. Gotov smo sigurni da zna nešto o zločinu što bi moglo da pomogne u istrazi. Ipak, taktika je da se sačeka još malo s njegovim saslušanjem – kaže izvor.

(Informer)