PROSLAVILA SE U SRBIJI, A ONDA JE OTIŠLA: OVAKO DANAS IZGLEDA MILICA IZ SERIJE OTVORENA VRATA

yhiktkqturbxy82n2qxztdmzwmzztu5mtm0nwfiotmyownkzdm5mwi5yi5qcgvnk5uczqmuamldlqlnadyawsovb9kyl3b1bhnjbxmvturbxy8xzdc0y2i0mtcwntk1mdqznjyyownhymq2mdzmntbmni5wbmchwgaNakon zapažene uloge u jednoj od najpopularnijih serija, Milica je rešila da otputuje iz Beograda i školuje se u inostranstvu. Završila je pozorišnu režiju na Univerzitetu u Njujorku, a nakon toga studije psihologije na kojima je doktorirala. Ona se trenutno bavi obukom i istraživačkim radom iz oblasti psihologije u Americi, a pre tri godine posetila je Beograd gde je učestvovala u snimanju nastavka serije “Otvorena vrata”.
Na pitanje da li joj je nedostajala gluma, Sofija je tada izjavila.ag1ktkqturbxy80ztq0nju0ytg4njnlnjnhntaxndc5mtcymzc3ymyxmy5qcgvnkzmczqjyaa            Foto: Oliver Bunić / RAS Srbija
– Možda će da zvuči čudno, ali nije. Nastavila sam da se bavim kreativnim poslom u drugoj sferi i nikada nisam osetila da sam nešto ostavila ili zapostavila. Teško sam mogla da se setim bilo čega što sam radila u prvoj seriji i imala sam ogromnu tremu pred početak ovog novog snimanja – ispričala je tada Sofija za “Blic”.
[ads1]izvor: pulsonline.rs