MUŽ IZ PRITVORA NA SAHRANU SUPRUGE: Čitavog života nosiće Danijelu na duši i patiće zbog nje

12 muz_620x0U prisustvu velikog broja Novopazaraca, rodbine i prijatelja, u porodičnoj grobnici na novopazarskom groblju Šestovo u sredu je sahranjena Danijela Pantović (38) koju je u ponedeljak uveče nepažnjom, u porodičnoj kući u naselju Jalija, lovačkom puškom ubio suprug Vladan.

Njemu je, zbog sumnje da je počinio ubistvo iz nehata, odrećeno policijsko zadržavanje do 48 sati, ali je u sredu ipak puštan kako bi prisustvovao poslednjem ispraćaju supruge, a posle sahrane vraćen je u pritvor.

Sve vreme uz njega su bili sin i dve ćerke, ali i druga rodbina, strahujući da će, zbog nesreće koja ga je snašla, da digne ruku na sebe.

– Bila je za Vladana princeza, voleo ju je kao Boga, a i ona njega. bio je to skladan brak, kakav se poželeti može. sudbina i nesreća su sve srušili… Ne znam da li će mu produžiti pritvor i da li ćemu suditi, on je je već dovoljno kažnjen. Čitavog života nosiće Danijelu na duši i patiće zbog nje. Molili smo ga da ne učini nešto sebi, jer bi tako naneo dodatnu bol svom 14-godišnjem sinu i ćerkama starim osam i četiri godine – kaže jedna bliska rođaka porodice Pantović.                                                                                                                                                                                                                                       izvor : novosti.rs