Bili puni kod brodovi, a onda brodolom: Srpske zvezde koje su spale na PROSJAČKI ŠTAP! (FOTO) 16 01

topalko-romana-djogani-foto-damir-dervisagic-stefan-jokic-aleksadnar-jovanovic-cile_800Oni su bili poznati i bogati, a sada su samo poznati! Ili vam, zadesila ih je najgora kletva -DA BOG DA IM’O PA NEM’O!

Javnosti deluje da se njihov bankovni račun ne može isprazniti, a da se njihov način života nikada neće promeniti. U stvarnosti je to drugačije.

Ovo su slavni koji su iznenada bankrotirali u skorije vreme pa iz tih razloga možemo često da ih viđamo po rijaliti programima kako “zarađuju” za život.

*FOTO: DRAGAN KADIĆ

Milan Topalović Topalko osetio je na svojoj koži kako izgleda imati pa nemati.

Naime, pevač je potpuno bankrotirao otkako se rastao od svoje supruge Vesne. Pevač je, naime, jedno vreme živeo u hotelu, a kada mu je ponestalo para, prešao je u iznajmljeni stan koji mu je prijatelj platio unapred nekoliko meseci, kažu izvori bliski pevaču.

Topalko je bio drugoplasirani u finalu Zvezde Granda i tada je dobio automobil koji vozi njegova žena, da bi potom ušao u rijaliti šou Farma gde je pobedio i dobio 100.000 evra. Tada je sa suprugom i ćerkom prešao u Beograd, iznajmio stan, kupio automobil i uložio ostatak para u album.

*FOTO: PRINTSCREEN

Folk pevač Bane Bojanić, sin poznatog folkera Miloša Bojanića, ostao je bez para u Americi i vratio se nazad u Srbiju.

Folker je pre više godina, nakon hita „Pola vino, pola voda“, digao sidro i otišao u Ameriku, gde je počeo svoj vlastiti biznis i krenuo s menadžerskim i špediterskim poslovima. U Americi je kupio i kuću u blizini Čikaga gde je živeo sa suprugom. Dovodio je u Ameriku i pevače i ugovarao im tezge, pa je i od toga imao dobar izvor prihoda. Elem, mnogi pevači koji su preko njega otišli u Ameriku, svojevremeno su se žalili na Baneta, jer ih je navodno „zavrnuo“ za lovu, i pretili kako će ga srediti čim ga vide, pa je Bane postepeno odustajao od menadžerskih poslova i odlučio da se bavi samo špedicijom.

*FOTO: DRAGAN KADIĆ

Kako navodi izvor blizak Bojanićima, Bane je pukao i sa špedicijom, uvalio se u ogromne dugove i morao da proda sve što je stekao.

*FOTO: INSTAGRAM/GAGIDJOGANI

Dok njegova bivša žena Anabela troši desetine hiljada evra na letovanje i uživa u braku, denser Gagi Đogani je u bio je u velikoj finansijskoj krizi da je čak prodavao stvari iz kuće.

I on je čak u jednom trenutku to i priznao, a počeo je da radi i kao vozač autobusa, ali i kao konobar:

– Jeste, takva je situacija i u krizi sam. Tako je to kad se razvedeš. Nemam nikakve prihode. Pozajmio sam 15.000 evra za album svestan sam da je svaki početak težak. Navikao sam ja da ima, pa nema.

*FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

Milena Ćeranić je samo jedan od dokaza da ekonomska kriza ne zaobilazi i javne ličnosti. Naime, ona je u nameri da sklopi dogovor za novu pesmu posetila “Aspirince”, a njihov rad je nameravala da plati procentom od nastupa, jer nema novac trenutno.

Milena je posle učestvovanja u Farmi, kada je izbačena iz Granda, načisto “pukla”. Nema nastupa, albuma, hitova, ali ona počinje sada polako da se vraća, mada je mediji nisu dočekali širom raširenih ruku.

*FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

Romana Panić se nadala da će po izlasku iz rijalitija “Farma” imati jako mnogo više ponuda za svoj posao, ali se to nije bas obistinilo kako treba. Tokom celoga leta imala je svega samo nekoliko nastupa.

Prvo je imala jedan jako buran raskid sa fudbalerom Zoranom Šupinom, a onda se uputila u Crnu Goru, gde je provela skoro 2 meseca, nadajući se da će imati malo više tamo posla na primorju, ali se to nije bas dogodilo. Za skoro preko 60 dana, koliko je bila u ovoj susednoj državi, ne može da se bas pohvali ni sa svega 10 tezgi. Nažalost, publika uopšte nije bila raspoložena da je sluša, tako da je gazde lokala nisu ni zvale.

Prihvatala je svaki mogući angažman, nije odbila nijedan jedini nastup, ali i tu gde je pevala, bilo je baš slabo publike, tačnije malo ljudi je dolazilo, pa je zato pojedini vlasnici nisu ponovo zvali da nastupa.

S obzirom i da je bolesna, Romana jedva spaja kraj sa krajem.

(Espreso.rs)