Nedeljni horoskop za period od 15. do 22. januara

horoskop1_620x0OVAN (21. 3. – 20. 4)

Posao – Merkur je posle retrogradnosti ponovo ušao u vaše polje karijere. Bićete zatrpani poslovnim obavezama koje ćete morati da obavite temeljno i uz pomoć saradnika. Mnogi vas kritikuju, ali vi ne odustajete od svoje koncepcije. Očekuju vas nove poslovne ponude.
Ljubav – Mars i Venera u Ribama stvaraju utisak da najvažnije stvari držite pod kontrolom. Ali, sve češće partner ume da vas iznenadi. Srećom, nema razloga da brinete jer će se uskoro sve tenzije smiriti.

Zdravlje – Pokušajte da poboljšate koncentraciju i podstičete pozitivno raspoloženje.
BIK (21. 4. – 21. 5)

Posao – Nalazite se na početku novog posla koji bi mogao da otvori put ka uspehu. Venera u Ribama, znaku svoje egzaltacije, zajedno sa Marsom naglašava šanse za brze poslovne preokrete. Svi poslovni dogovori i pregovori imaće dozu napetosti koju možete izbeći pomoću trikova, a nikako konfrontacijom.

Ljubav – Ponekad gotovo imperativno ne odustajete od svojih emotivnih namera, čak i kada svi oko vas misle drugačije. Ali, pre svakog poteza dobro razmislite, jer sve ima svoju cenu koju ne treba zanemariti.

Zdravlje – Bitno je da pravilno uskladite misli i osećanja.
BLIZANCI (22. 5. – 21. 6)

Posao – Iako se Merkur, vladar vašeg znaka vratio u normalno kretanje ne razumete se sa okruženjem. Zahtevi koje upućujete bližnjim saradnicima ne nailaze na dobar odjek, ali odlučni ste da ostvarite ono što ste naumili. Predstavnici znaka rođeni u prvoj dekadi nestrpljivo iščekuju novi posao koji bi im omogućio saradnju sa inostranstvom.

Ljubav – Očekujete poziv osobe koja vam je izuzetno draga i sa kojom ćete se dogovoriti o zajedničkom putovanju. S druge strane, položaj Marsa i Venere nagoveštava ljubavnu avanturu.

Zdravlje – Najpotrebnije vam je opuštanje, pa slobodno vreme posvetite psihološkoj relaksaciji.
RAK (22. 6. – 22. 7)

Posao – Jasno vam je da u nekim važnim situacijama nemate dovoljan uticaj na razvoj poslovnih događaja. Međutim, kako ova nedelja počinje prisustvom Meseca u Devici postoje rešenja koja iziskuju novi kompromis. Razmena ideja, timski rad i strpljenje uvek donose bolje rezultate i mogućnost napredovanja na poslu.

Ljubav – Merkur je ponovo u vašem sedmom polju, ovog puta u direktnom hodu i vreme je da rešite nedoumice. Trudite se da ostavite utisak da sve funkcioniše dobro, ali duboko u sebi potiskujete neka emotivna strahovanja i zabrinutost.

Zdravlje – Obratite pažnju na snove, jer iskazuju ono što vas opterećuje. Više spavajte.
LAV (23. 7. – 22. 8)

Posao – Ne želite da bilo ko upravlja vašim poslovnim planovima, a upravo se to događa tokom Merkurovog retrogradnog hoda i sada je vreme da to ispravite. Bićete u situaciji da ostvarite ono što želite, bez obzira na komplikacije koje će vas pratiti i nečije negodovanje.

Ljubav – Ne pristajete na emotivne kompromise koje partner uporno pokušava da vam nametne. Ali, ni sami ne znate na koji način bi trebalo da rešite nesporazume i probleme u vezi, jer je Saturn, vladar vašeg sedmog polja u kvadratu sa Marsom i Venerom.

Zdravlje – Potrudite se da poboljšate psihofizičku kondiciju.
DEVICA (23. 8. – 22. 9)

Posao – Verujete da ste spremni da uđete u novi tim saradnika, ali se bolje raspitajte o čemu se zapravo radi da ne biste bili razočarani. Budite oprezni sa promenama, jer je Merkur, vladar vašeg znaka tek izašao iz retrogradnog hoda i ukazuje da postoji još nerešenih problema.

Ljubav – Partneru ne ostavljate mnogo prostora za slobodan izbor, ali srećom delujete vrlo ubedljivo. Svesno koristite šarm, a nesvesno napadate sve što vam je u okolini i upuštate se u razne kombinacije koje vam donose Venera i Mars u polju partnerstva.

Zdravlje – Više se relaksirajte i bavite sportom.
VAGA (23. 9. – 22. 10)

Posao – Kada je Venera, vladar znaka sa Marsom u Ribama imate velika poslovna očekivanja. Ali, usporite sa svim rešavanjima dok je Jupiter u znaku, jer zbog aspekta Saturna sve bi trebalo raditi sporite i temeljnije. Ovih dana dobićete dve, podjednako privlačne poslovne ponude.

Ljubav – Podsticaj koji imate zbog bliskog odnosa Venere i Marsa i dalje raste. Zadovoljstvo koje osećate može da vas ispuni pozitivnom energijom. Uživajte u bliskom društvu i nemojte olako ulaziti u nove izazove.

Zdravlje – Potreban vam je pozitivan podsticaj da biste smanjili stres i tako poboljšali zdravlje.
ŠKORPIJA (23. 10. – 22. 11)

Posao – Potrudite se da dobijete mogućnost na poslu u kojoj će vaše sposobnosti moći da dođu do punog izražaja, ali ipak budite oprezni. Osećate se sjajno u društvu onih koji podstiču vaše ambicije ili vam pomažu da ih najlakše ostvarite.

Ljubav – Izbegavajte emotivne kontraste u reakcijama, jer zbunjujete partnera čestim promenama u mišljenju i ponašanju. Teško je pratiti vaš ritam, pogotovo kada se zanesete. Nekome je veoma stalo da se s vama pomiri, a vi kao da toga niste svesni.

Zdravlje – Pozitivno okruženje najviše utiče na vaše raspoloženje.
STRELAC (23. 11. – 21. 12)

Posao – Saturn u vašem znaku usporava sva dešavanja što je dobro dok je Mars u četvrtom-ugaonom polju, jer bi se svako ubrzanje okrenulo protiv vas. Osećate se dobro u društvu dugogodišnjih saradnika.

Ljubav – Čini vam se da partner nema dovoljno razumevanja za vaše emotivne potrebe. Uz to, Merkur, vladar polja partnerstva tek se vratio u znak u kojem je počeo retrogradnost i tako vas vraća na početak. Bez obzira na sve, nemojte utonuti u melanholično raspoloženje.

Zdravlje – Važno je da se rasteretite suvišnih briga i akumulirate pozitivnu energiju.
JARAC (22. 12. – 20. 1)

Posao – Merkur, koji je bio retrogradan u vašem znaku, vratio se u Strelca i ponovo došao kod vasa. To znači da bi sve trebalo da procenite više puta pre nego što povučete potez. Vešto koristite sposobnosti u različitim situacijama i ne odustajete od svojih poslovnih vizija. Uspeh je na vašoj strani, sve dok imate jasnu sliku o tome šta i koliko želite da opstvarite.

Ljubav – Spremni ste da učinite gotovo sve za partnera, ali pod uslovom da ne ugrožava vašu uspostavljenu dominaciju i integritet, kao i dobro skrivenu nesigurnost.

Zdravlje – Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.
VODOLIJA (21. 1. – 19. 2)

Posao – Držite se svojih planova i nemojte olako pristajati na nešto što je prilično neproverena vest, mada izgleda kao sjajan predlog. I dalje vas drži radni elan i spremni ste da uđete u novi posao koji bi poboljšao vašu finansijsku situaciju. Niko vas ne može ubediti da možda grešite kada je reč o poslu za koji nemate dovoljno iskustva.

Ljubav – Već duže vreme ste nezadovoljni, ali niste spremni da rešite nesporazume u vezi. Očekujete više od onoga što partner može ili želi da vam pruži. Neko od vas dvoje preteruje u očekivanjima ili koristi pogrešne izgovore.

Zdravlje – Manje se zamarajte, a više relaksirajte.
RIBE (20. 2. – 20. 3)

Posao – Jupiter, vaš vladar i Merkur, njegov dispozitor nalaze se u znacima koji su aspektovani kvadratom, što ukazuje na nerazumevanje sa okolinom ili pogrešne interpretacije vaših ideja. Iako imate značajnu prednost u odnopsu na saradnike, budite veoma oprezni i ništa ne prepuštajte slučaju.

Ljubav – Mars i Venera u vašem znaku prave haos. Lako menjate emotivno interesovanje u zavisnosti od raspoloženja ili osoba sa kojima se susrećete.

Zdravlje – Unosite više vitamina i tečnosti.                                                                                                                                                                                                                                                                                            izvor : novosti.rs