KAKVA PONUDA Bogati Kinez nudi Milici 200.000 dolara da joj uzme nevinost

Život pevačice Milice Pavlović dobio je potpuno nov tok nakon što je fotografija njenih grudi dospela u svetske medije.

Oni ne samo da se bave pevačicinom karijerom već se interesuju i za njen privatni život, pa su tako preneli nedavna pisanja medija kako je seksi zvezda, navodno, nevina. To je jednom Kinezu dalo ideju da joj ponudi 200.000 dolara da sa njim „skine mrak”.

„Alo!” je došao u posed poruke koju je izvesni Zang poslao našoj pevačici. Uz pregršt pohvala za njen rad i izgled, on joj je ponudio pozamašnu sumu novca samo da provede noć sa njim.

– Ćao, Milice. Čuo sam za tebe pošto se o tebi piše ovde u Kini. Piše se mnogo o tvojoj karijeri, ali ja sam oduševljen koliko si ti seksi. Ono što me posebno zainteresovalo jeste činjenica da toliko dugo čuvaš svoju nevinost. Pronašao sam te ovde na Instagramu i zaista mi se dopadaju tvoje fotografije, toliko si lepa i seksi. Fenomenalna si. Dolazim iz veoma imućne porodice i želim da ti ponudim 200.000 dolara da provedeš noć sa mnom. Ne želim da te uvredim, ali te molim da prihvatiš moju ponudu. Pogledaj moj profil ovde i shvatićeš da sam ozbiljan. Čekaću tvoj odgovor. Puno pozdrava ti šaljem iz Šangaja – stoji u ponudi uz potpis bogatog Kineza.

Kako nismo uspeli da dođemo do nastavka ove prepiske, pa smo ostali uskraćeni za saznanje šta mu je Milica odgovorila, pozvali smo pevačicu da nam to otkrije.

– Poslednjih dana su mi profili na društvenim mrežama zatrpani porukama sa svih strana i ja to ne stižem da pogledam, ali mi je moj tim pokazao tu poruku. Šta da kažem, dobro sam se nasmejala i verujem da je reč o tome da se neko dobro našalio. Ljudi na društvenim mrežama imaju slobodu da napišu i kažu šta god da požele i često to prevazilazi granice normale i pristojnosti, ja sam naučila da takve stvari potpuno ignorišem za sve ove godine na javnoj sceni – kaže Milica, koju smo pitali da li je ipak pogledala profil bogatog Kineza i da li mu je odgovorila.

– Naravno da nikada ne bih prihvatila nepristojnu ponudu, kakva god da je i od koga god da dolazi. Svi već znaju koliko sam ponosna osoba, meni bi bilo ispod časti čak i da uopšte odgovorim na takve poruke – kaže seksi senjorita, koja je nedavno izdala novi album „Boginja”.

 

(Alo.rs)