Unuk Franje Tuđmana prešao u pravoslavlje! (FOTO+VIDEO)


Igor Tuđman (37), unuk pokojnog hrvatskog predsednika Franje Tuđmana, otkriva za „Alo!” da je postao pravoslavac i da se krstio u pravoslavnoj crkvi, u kojoj je i dobio i novo kršteno ime!

Unuk prvog hrvatskog predsednika kaže da je odavno hteo da pređe u pravoslavnu veru i otkriva da je na krštenju uzeo novo krsno ime – Aleksandar.

 

Ovaj crkveni obred, kako kaže, obavio je u strogoj tajnosti, u jednoj pravoslavnoj crkvi u Hrvatskoj.

– Sada koristim i kršteno ime, pošto mi gordo zvuči. Uopšte mi ne smeta što mi neki prijatelji prigovaraju da je srpsko jer mi Beograd nije stran niti meni smetaju Srbi. Nisam uopšte hrvatski nacionalista – ističe Igor Tuđman.

Tuđmanov unuk naglašava da se na taj korak odlučio jer ljude „ne deli po nacionalosti, već po tome kakav je ko čovek”, a onda se i osvrnuo na prošlost svog dede.

– Pa i moj deda Franjo i njegova porodica su živeli u Beogradu, a i njegova dva unuka imaju srpska imena – podseća Tuđmanov unuk.

Mišković mu poklonio garderobu – Dok je bio u pritvoru u Beogradu, Igoru je cimer bio Marko Mišković, sin biznismena Miroslava Miškovića, koji mu je na rastanku poklonio skoro svu svoju garderobu. Kako saznajemo, Mišković i ostali cimeri nisu mogli da spavaju od Igora, koji nije prestajao da priča u ćeliji zatvora u Ustaničkoj ulici. Igor Tuđman je najavljivao i da ima želju da snimi duet sa pevačicom Sandrom Afrikom i Seksi Sandrom, ali su se one oglušile o njegovu želju.

Igor Tuđman navodi da novo ime sada koristi u poslu kojim se bavi i da se ne obazire šta će o tome da misli njegova porodica.

– Sada živim i radim u Kanu, a u novom poslu više ne koristim prezime Tuđman kako neko ne bi pomislio da me porodica gura u karijeri – dodaje Tuđmanov potomak. On kaže da mu je u Kanu u poslednje dve i po godine upala sekira u med i da tamo radi na novim projektima.

– U Kanu snimam emisije o noćnom životu, automobilima, muzici i sportu. Takođe, snimam dokumenatrnu seriju o svom životu i razne reklame. U februaru mi izlazi i muzički album – hvali se Tuđman, koji se, sudeći po fotografijama koje je snimio čuveni francuski fotograf, obreo i na crvenom tepihu za vreme filmskog festivala u Kanu.

Igor nam se pohvalio i fotografijom na kojoj je sa Ćićolinom, poznatom italijanskom porno-glumicom.

…nastavak na sledećoj stranici…