VIDEO: Takmičar pokušao da prevarom pobedi u “Slagalici”, ali voditeljica ga je na vrijeme zaustavila!

Na mjestu plavog takmičara u jučerašnjoj, 6.481. Slagalici bio je Emil Ikonić, a kao crveni takmičar, prvi put u kvizu, bio je Željko Vasić. Jedan od njih pokušao je da napravi prevaru, ali je voditeljka odmah reagovala.

Naime, do početka igre “Moj broj”, Emil je imao 41 poen dok je njegov protivnik i dalje bio na nuli. Iako je Željko predano gledao u papir i pokušao da stigne do tačnog rezultata, bilo je jasno da Ikonić  ima drugačije metode računanja. Češće je gledao u monitor i vidjelo se da računa”u glavi”, tek je u drugom dijelu vremena koje takmičari imaju na raspolaganju, počeo da zapisuje.

U drugom dijelu igre broj do kog je trebalo doći je 857, uz pomoć brojeva 8, 6, 2, 1, 10 i 25.

Vasić je “lupio” broj, jer nije stigao da izračuna, a Ikonić je prijavio broj 870. Vidjelo se da računa dok diktira voditeljki brojeve, jer je to radio polako i sa dužim pauzama. U jednom trenutku je zatražio da se izbriše broj 6, jer je pogrešio… Ali, ta mu intervencija nije prošla.

“Ne možemo to da priznamo”, rekla je Marija Veljković, voditeljka popularnog kviza i zaustavila jedan od najkomičnijih pokušaja u igri Moj broj.

Spornu igru “Moj broj” pogledajte od 6 minuta i 30 sekundi:

 

Izvor: novi.ba