Marinko Rokvić se potukao zbog parkinga (VIDEO)

U garaži Tržnog centra “Delta siti” danas je, nešto pre 16 časova, došlo do incidenta kada se pevač Marinko Rokvić potukao sa mladićem I. A. i njegovom devojkom. Prema nezvaničnim informacijama, do sukoba je došlo zbog parking mesta, a mladić I. A. zadobio je lakše povrede glave.
Svađa oko parking mesta prerasla je u tuču u kojoj je, navodno, deblji kraj izvukao mladić, čija je devojka čuvala slobodno parking mesto. Kada je pevač pokušao da se uparkira, iako ona stoji tu, devojka nije dozvolila, lupajući mu po haubi automobila. Ubrzo je došao i njen momak koji je počeo da se raspravlja s Rokvićem. Verbalni sukob prvo je prerastao u guranje, a potom i tuču.

Kako nezvanično saznajemo, Rokvić se posle sukoba, sa suprugom zaputio ka buticima, a povređeni mladić je pozvao policiju. Pevač i njegova supruga ubrzo su se vratili do parkinga, kako bi sačekali organe reda i dali izjave.

Dok se čekao dolazak policije, Rokvić je objašnjavao šta se dogodilo.

– Ja sam hteo da se parkiram, a devojka je stajala na parking mestu i nije želela da se pomeri. Zamolio sam je da se pomeri, a ona je to odbila i počela je rukama da udara po mom automobilu. Istovremeno, njen dečko je stao pored mojih vrata i nije mi dao da izađem. Nekako sam uspeo da izađem… počelo je guranje, on je zamahnuo, a njegova devojka je skočila na mene… Eto, tako je bilo – ispričao je Marinko.

Iz MUP nisu mogli da daju informacije o ovom događaju, jer je istraga u toku.

(Telegraf.rs)