ŽENE SU KONAČNO SIGURNE: Ovaj cudan izum će STATI NA PUT SILOVATELJIMA!

Doktorka Sonet Elers je odlučila da seksualnim predatorima zagorča život. U tu svrhu je izmislila bizarno, ali vrlo efikasno sredstvo protiv silovanja.

U pitanju je jedna vrsta kondoma, takozvana “Sekira za silovatelje”. Jedan pogled na ovaj izum i biće vam jasno da je inspirisan čeljustima ajkule. Kondom je namenjen ženama, a sve što treba da urade je da ga stave na pravo mesto i sigurne su.

Foto: Youtube printscreenFoto: Youtube printscreen

Unutrašnjost je ispunjena “zubima” koji će se, u slučaju da manijak pokuša da prisili žrtvu na seksualni odnos, zariti u njegov penis nanoseći mu nepodnošljiv bol. U videu ispod pogledajte princip rada:

Ali ova bizarna naprava ima još jednu ulogu. Osim toga što nanosi bol zarivajući se duboko u tkivo, njeni zupci se lepe za intimne delove pa je za  za njeno uklanjanje neophodna lekarska intervencija.

To znači da će napadač, ukoliko želi da mu sve ostane na svom mestu, biti primoran da se razotkrije.                                                                                                                                                                       izvor: Kurir.rs