Ljubavnica doživela da je muž vara, pa poručila ženama: Na ovaj način ćete otkriti preljubu!

“Želim da žene znaju da nas lažu. Otvorite svoje srce i shvatite da se sve događa s razlogom”, rekla je Žan Mari, nekad ljubavnica, ali i supruga muškarca koji ju je kasnije prevario. Upravo zato sada otkriva 6 načina kako sa sigurnošću otkriti da vaš partner ima aferu:

1. Lažu

“Ako je vaš partner nedosledan, prozovite ga. Neće to očekivati, pa će priznati krivicu. Moj tadašnji partner skidao bi burmu, ne bi govorio o vezama ili porodičnom životu. Kad sam saznala za sve, rekao mi je da se razvodi, ali to je bila laž”, kaže.

 

2. Troši više novca

Odjednom vam nedostaje sve više novca s bankovnog računa, ali ne znate zašto? Žan Mari je uverena da je razlog ljubavnica.

“Verovatno podiže novac da ne možete da vidite izvod kartice i na šta zapravo troši pare”, priznaje za Elite Daily.

3. Promenio mu se raspored rada

Ljudi koji varaju više vremena provode napolju, a privatne pozive ili duže radno vreme opravdavaju obavezama. Žan Mari kaže da je to dovoljan razlog za sumnju, a posebno ako vaš partner odjednom sve češće odlazi na poslovna putovanja.

4. Gubi interes za seksom

Najbolji način da otkrijete da li spava s nekim drugim je ako pokušate da ga poljubite. Verovatno će odbiti vaš poljubac jer ga privlači neka druga osoba.

 

5. Često proverava mobilni telefon

Često proveravanje poruka na mobilnom možda je znak za uzbunu, pogotovo ako vaš partner to pre nije radio često. Sumnjivo je i ako odjednom na mobilni stavi šifru za otključavanje.

6. Promena oblačenja

Muškarci su jednostavni, pa kad osete da vas “imaju” neretko počnu da zanemaruju svoj izgled. Ipak, kaže Žan Mari, ako ima ljubavnicu ili želi da osvoji drugu ženu, sve više će početi da se doteruje.

(Stil.kurir.rs)