BOL NIKAD NE PRESTAJE: Ovo su najveće porodične tragedije srpskih zvezda!

I poznate ličnosti sa ovih prostora doživele su velike porodične gubitke koje su ostavile neizbrisiv trag u njihovim životima. Pretstavljamo vam neke od najtežih životnih priča domaćih javnih ličnosti.

Ceca Ražnatović

Jedan od najvećih životnih gubitaka imala je pevačica Svetlana Ceca Ražnatović, najveća balkanska zvezda. 15. januara 2000. godine ubijen je njen suprug i najveća životna ljubav Željko Ražnatović Arkan. Ovaj događaj odigrao se u beogradskom hotelu Interkontinental, a sahrana je obavljena na Novom groblju pet dana kasnije.

Ceca iz braka sa Arkanom ima dvoje dece, Veljka i Anastasiju koje je, uprkos teškom životnom gubitku, uspela da izvede na pravi put i od njih napravi odgovorne mlade ljude.

Predrag Mijatović

Foto: Profimedia

*Foto: Profimedia

Proslavljeni fudbaler Peđa Mijatović izgubio je trinaestogodišnjeg sina pre sedam godina. Andrej je rođen sa cerebralnom paralizom, a pre nego što je izgubio borbu za život, oboleo je i od hidrocefalitisa. On je preminuo u bolnici u Valensiji, nakon što mu se pogoršalo zdravstveno stanje, zbog čega je bio priključen na aparate.
Mijatović je Andreja dobio u braku sa Elenom Karaman Karić, kćerkom Verice Rakočević.

Marina Tucaković

Foto: Damir Dervišagić

*Foto: Damir Dervišagić

Najpoznatiji srpski tekstopisac i nekadašnja članica žirija “Pinkovih zvezda” preživela je porodičnu dramu 2008. godine kada je u dvadeset četvrtoj godini života preminuo njen sin Miloš Radulović. Odlazak sina ostavio je neizbrisiv trag u Marininoj duši i spisateljica, po sopstvenom priznanju, nikada neće moći da preboli ovaj gubitak.

Milan Stanković

Foto: Damir Dervišagić

*Foto: Damir Dervišagić

Popularni pevač i bivši član “Pinkovih zvezdica” Milan Stanković imao je veoma teško detinjstvo, budući da je oca izgubio kada je imao samo četiri godine. Od tog trenutka, majka i sestra su mu najveća podrška i bez njih dve ne bi mogao da zamisli svoj život.

Gabrijela Pejčev

Foto: Printskrin/Instagram

*Foto: Printskrin/Instagram

Pinkova zvezda Gabrijela Pejčev preživela je veliki gubitak kao veoma mlada devojka. Njen otac je preminuo nakon duge borbe od devet meseci, koliko je proveo u bolnici zbog raka pluća. Mlada pevačica se nije odvajala od njegove postelje, a očev odlazak pao joj je veoma teško.

Pevačica je bila veoma vezana za svog oca, a njena majka Slavica svojevremeno je istakla kako misli da Gabrijela nikada neće preboleti njegovu smrt.

Savo Milošević

Foto: Dado Đilas

*Foto: Dado Đilas

Proslavljeni fudbaler Savo Milošević je za kratko vreme ostao bez čak tri člana porodice – oca, dede i mlađeg brata. Sve je počelo u junu 2010. godine, kada je Savin deda nakon porodične svađe ubio svog sina, a oca fudbalera, Stevu Miloševića. Deda Savo je osuđen na zatvorsku kaznu od sedam godina, a preminuo je u zatvoru.
Krajem 2013. godine poginuo je i Savin rođeni brat Andrija Milošević, koji je u stravičnom udesu zadobio teške telesne povrede od kojih je preminuo u beogradskom Urgentnom centru.

Milena Dravić

Foto: Dragan Kadić

*Foto: Dragan Kadić

Poznata srpska glumica Milena Dravić ostala je u martu ove godine bez supruga Dragana Nikolića, velikana srpskog glumišta, koji je nakon duge i teške bolesti preminuo u 72. godini. Gaga je sahranjen u Aleji zaslužnih građana na beogradskom Novom groblju, a održana je i komemoracija u organizaciji Ateljea 2012.

Podsetimo, proslavljeni glumac je operisan u februaru 2015. godine na Klinici za digestivne bolesti Kliničkog centra. U maju je došlo do pogoršanja njegovog zdravstvenog stanja, te je primljen u Klinički centar, ali lekari nisu uspeli da se izbore za njegov život.

(Kurir.rs)