Poznati glumac ŠOKIRAO izjavom o CECINOJ DECI i Aleksandri Prijović (FOTO)

Izjave Milana Vasića prilično su veliki šok, ali samo iz razloga što glumac nikada ranije u javnosti nije dao nijedan sličan komentar

Da glumci ne spadaju u ličnosti koje su najzastupljenije u medijima svima je poznato. Oni mahom i ne žele pažnju kakvu imaju pevači sa estrade, ali retko kada neko od njih želi da jasno kaže šta misli o njima.

Međutim, Milan Vasić upravo je o tome pričao, što je veliko iznenađenje, pa se u intervjuu za Telegraf dotakao i Cece Ražnatović i njene dece, a pomenuo je i Aleksandru Prijović!

Kada smo ga pitali šta misli o Ceci, s obzirom na to da je poznato da su prijatelji, Milan je rekao:

– Pa Ceca je kraljica. Ceca je moja drugarica. Samim tim, ako 90 odsto pevača na svojim nastupima po diskotekama onda je jasno šta je Ceca. Ima divan glas, divne pesme, i prema meni je divan čovek – istakao je glumac.

Milan je onda na potpuno drugačiji način rekao šta misli o zastupljenosti njene dece Veljka i Anastasije u medijima.
– Meni to uopšte ne ulazi u glavu, da se toliko piše o tome da li ona dečka, da li on ima devojku… Kako da ti objasnim… Kad neko zasluži, kad neko napravi nešto u životu, onda se o njima treba pisati, a ne sad “Ja imam dete koje ništa nije…” Mislim, dete od 15 godina koje još ništa nije uradilo u životu i oni sad pišu sa kim se on zabavlja. Pa kakve to veze ima?! To je dete, to je obično dete. Ali, novine to preterano pišu, al’ pišu oni preterano o mnogima… – istakao je Vasić.

Glumac je onda nastavio na istu temu, pomenuvši i Aleksandru Prijović:

– Kao i ona, kako se zove, Prijovićka. Brate, to razumem, da su zajedno… Kad se uzmu – sledeća vest, a ne sad svaki dan “kupio ovo, kupio ono”… Svi kupuju svojoj devojci nešto pa niko ne priča! To je meni bezveze, al’ stvarno mi je bezveze – bez dlake na jeziku rekao je Vasić.

Inače, Milana će publika videti u ostvarenju “Vrati se, Zone”, odnosno drugom delu filma “Zona Zamfirova”.

(Izvor:Telegraf.rs)