Putnik kroz vreme Al Bielek: Proveo sam dve godine u 2137. godini i video svetski rat

Al Bielek je opisao 6 nedelja provedenih u 2137. godini i 2 godine koje je proveo u 2749. godini. Zapanjujuće je to što se sve odigralo 1943. pre 71 godine. Ceo događaj se ne bi ni pominjao da se u međuvremenu nije obistinilo sve što je Bielek video. Ovi zapisi su obelodanjeni decenijama ranije. Treba dodati i to da sve ovo ne bi trebalo da bude čudno jer su američki eksperimenti sa manipulacijom vremenom i teleportacijom materije, započeli u to vreme.

Važno je naglasiti da se mnogi događaji, za koje je on rekao da će se desiti u budućnosti, trenutno događaju. Novi svetski poredak i katastrofalna promena klime su samo neki od njih. Tek nas očekuje svetski rat i redukovanje stanovništva. Nažalost, ako se bude obistinila i redukcija stanovništva, ostaće nas samo 300 miliona.
Montok projekat predstavlja niz tajnih projekata vlade SAD koji su sprovedeni u Kampu heroja, vazduhoplovnoj stanici Montok ili na Long Ajlendu u cilju razvijanja psiholoških ratnih tehnika i egzotičnih istraživanja koja uključuju putovanje kroz vreme.

Žak Vale je naveo da je Montok projekat deo Filadelfijskog eksperimenta.

Al je opisao čega se seća nakon što je 13. avgusta 1943. (datum Filadelfijskog eksperimenta) godine otputovao u budućnost na U.S.S. Eldridge-u.

On je sa svojim bratom, Dankanom Kameronom, završio u bolnici u budućnosti gde se šest nedelja oporavljao od povreda od zračenja.

Medicinski sistem u budućnosti koristio je vibracione i svetlosne tretmane.

 

Na TV-u su se nalazili isključivo edukativni program i vesti.

Tada je zapazio da su promene na Zemlji uzrokovale razne geografske promene koje su počele tokom 21. veka i trajale do 2025. godine.

Obale i unutrašnjost SAD i Evrope drastično su se promenili u odnosu na danas.

Nivo vode je porastao i Florida se u velikoj meri smanjila. Atlanta, Džordžija, nalazila se samo 4,5 kilometra od okeana. Misisipi je proticao kroz unutrašnjost. Velika jezera su postala jedno veliko jezero.

Infrastruktura SAD se raspala. SAD i Kanada više nisu posmatrane kao nacije.

U 2137. godini je postojao neki labavi oblik vojnog zakona.

Centralne vlasti nije bilo.

Magnetni polovi Zemlje su počeli da se menjaju, ali je napravljen veštački pol koji je sprečio kolaps i obrtanje magnetnih polova.

Svetsko stanovništvo je redukovano na 300 miliona. Stanovništvo SAD je iznosilo oko 50 miliona.

On tvrdi da je vlada SAD između 1954. i 2000. godine radila sa vanzemaljcima, sakupljajući njihovu tehnologiju.

Problemi su počeli između 2003. i 2005. godine. Novi svetski poredak je počeo da preuzima planetu i razvio se rat. U nekom momentu nastao je rat u kojem su se Rusi i Kinezi borili protiv SAD i Evrope. Brojni gradovi u SAD su uništeni. Novi svetski poredak se raspao.

Vlada već danas poseduje tehnologiju koja bi smanjila štetu od zračenja i nuklearnog otpada za par dana, ali odbija da je iskoristi iz političkih razloga. U budućnosti će se ta tehnologija iskoristiti za raščišćavanje zračenja preostalog od Trećeg svetskog rata.

Bijelek se zatim, neobjašnjivo, našao u 2749. godini gde je proveo dve godine. Tamo su postojali gradovi na kopnu ali i u vazduhu. Gradovi u vazduhu su mogli da se pomeraju na bilo koje mesto na Zemlji. Nije postojala vlast. Celim svetom je upravljao Kompjuterski sistem sa veštačkom inteligencijom koji je komunicirao telepatski.

Struktura društva je bila socijalistička u potpunosti i vodilo se računa o preživljavanju i potrebama svakog pojedinca.

On se zatim vratio u 2137. godinu gde je pokupio Dankana i vratio se u 1983. godinu.

Webtribune.rs