LEPOTICA I ZVER: Ovo je žena Ramuša Haradinaja koju nikad niste videli! Izgleda kao milion dolara! (FOTO) (VIDEO)

Ramuš Haradinaj, bivši vođa terorističke organizacije OVK i bivši premijer Republike Kosovo, oslobođen je pred Hagom 2008. godine, ali ga Srbija traži kako bi mu sudila zbog monstruoznih zločina.
Haški sud oslobodio je Ramuša Haradinaja uprkos tome što je i on sam priznao da je činio zločine! Iako je na sudu ćutao, a gotovo svi svedoci protiv njega su pobijeni, on je mnogo toga otkrio u knjizi “Razgovori sa generalom: Priče o ratu i slobodi”.
FOTO: PROFIMEDIA

– Likvidirao sam srpske policajce, ubijao srpske civile, uklanjao neposlušne Albance – priznao je Haradinaj u predgovoru svoje knjige.

 

Iako se o njegovim zločinima mnogo zna, o ličnom životu ne zna se mnogo. Ipak zna se da je oženjen, a njegovu ženu smo prvi put mogli da vidimo kada ga je sačekala kada je kao “pobednik” došao iz Haga.

No, Anita, kako se zove njegova supruga nije mu prva izabranica. On je ranije bio oženjen Finkinjom, sa kojom ima sina.

 

Sada, sa reporterkom RTK ima troje dece, dva sina i kćerku. Evo i kako izgleda Anita.
FOTO: AP

Vrlo je poznata i zbog svog posla, i zbog svog braka.

 

FOTO: BETA

Inače, Haradinaj je jedan od šestoro braće, sebe nikad nije smatrao muslimanom, i kazao je da nikad nije posetio džamiju. Zna srpski perfektno, i često ga koristi u intervjuima, “kako bi iskazao poštovanje srpskog zajednici”.

 

(Espreso.rs)