Mirjana Bobić-Mojsilović je kraljica šarma: A njena ćerka Mila OVAKO izgleda! (FOTO)

Mirjana Bobić Mojsilović je svojim novinarskim umećem i šarmom osvojila brojnu publiku. Zanimljiva je na malim ekranima, vešta sa rečima u svojim romanima, kreativna na svojim slikama. Kada poznato televizijsko lice pitate koji je pored svih uspeha bio najsrećniji trenutak u njenom životu, odmah će vam odgovoriti da je to rođenje njene ćerke Mile. Mirjanina naslednica juče je proslavila 28. rođendan i jedna je lepa brineta.

Mirjana se od novinarstvom bavi od 1979. godine. Pisala je za “Omladinske novine“, “Dugu“, “Intervju“, “NIN”,  zatim je uređivala emisije “Ovo vas još nisam pitala” i “Pogodi ko dolazi na večeru”.

Njeno polje interesovanje je i slikarstvo, na kojem je pokazala veliki talenat. Održala je nekoliko samostalnih izložba u Beogradu.

Napisala je 14 knjiga,  neke su proglašene bestselerima, a korice svih ukrašene su njenim crtežima. Pojedina književna dela Mirjane Bobić Mojsilović pretočena su u pozorišna dela.

Oprobala se i u pisanju dokumentarne televizisjke serije o čuvenom bendu “Bijelo dugme”.

Mirjanina ćerka Mila je za životnu profesiju odabrala nešto drugo-arhitekturu koju je diplomirala u Beogradu.

Poznata novinarka i književnica ćerku Milu je dobila sa suprugom, lekarom Ljubomirom Mojsilovićem.

Ljubomir je bio njena velika ljubav. Preminuo je u 37. godini.

“Tako je, nažalost, ispalo. Mi ne biramo svoju sudbinu, ali biramo kako je nosimo. Bilo je teško, ali bilo je i lepo, ja sam uradila sve, uz pomoć moje mame i mojih sestara, da moja ćerka ima srećno detinjstvo i da poraste u jednu normalnu, pametnu devojku. Danas ja nju vrlo često pitam za savet jer je na mnoge teme pametnija od mene”, izjavila je 2014. Mirjana za “Prva.rs”.

Mila kako Mirjana kaže mnogo pametnije od svoje mame, izrasla je u jednu lepu devojku, zanimljovog modnog stila.

Kako vidimo na njenom Instagram profilu, Mila je veliki ljubitelj putovanja i veliki avanturista. Baš kao što je i njena mama koja svoju listu putovanja stalno dopuni novom avanturom.

Sa poznatom mamom Mila ima još jednu zajedničku karakteristiku, a to je autentičnost, uvek i svuda.[ads1]

Milin profil na Instagramu je ispunjen realnim slikama, pa njen život na ovoj društvenoj mreži oslikava njen realni život.

Na Milinim slikama nema fotošopa, popularnih poza za fotografisanje i bilo kog drugog Instagram trenda.

U istoj meri je na svom Instagram profilu autentična i njena mama.

Mila je za razliku od svoje majke, koja je odrasla uz sestru bliznakinju Zoricu i stariju sestru Gordanu, jedinica.

A najlepše o njoj priča njena ponosna mama:

“Ona je moja slaba tačka u najlepšem smislu. Ljubav prema detetu je najviša i najčistija forma ljubavi jer je bezuslovna”, rekla je Mirjana o ćerki Mili 2014. za magazin “Hello”.

(Zena.Blic.rs)