ŠOKANTNO! Kompozitor pokušao da SILUJE DRAGANU MIRKOVIĆ?!

Draganu Mirković je osamdesetih godina pokušao da siluje Novica Urošević u jednom hotelu u Gornjem Milanovcu, tvrdi novinarka Verica Ilić. Ona je ovaj nemili događaj opisala u svojoj knjizi “Naličje estrade”.

Naša pevačica je tada imala samo 16 godina, a Verica se brinula o njoj dok je gradila karijeru u Beogradu. Kolumnistkinja i novinarka je za časopis “Svet” ispričala kako se sve dogodilo:

– Sve se desilo u hotelu u centru Gornjeg Milanovca. Ne bi on Draganu mogao da siluje, ne bi moglo da dođe do toga. Međutim, on je nju terao na nešto što ona nije želela da uradi. Ako je neko nezaštićen, vi ste dužni da tu osobu zaštitite, to sam ja učinila – izjavila je novinarka i dodala da joj se nakon objave ove priče Mirkovićka nikada nije javila.

– Dragana je posle svega ostala u kontaktu sa mnom, sve dok nisam objavila tu priču. Tada se distancirala i potpuno sam je razumela. S druge strane, Novica Urošević je imao svoje viđenje stvari. Govorio je: “Koga ja uzmem pod svoje, taj garantovano postaje zvezda i imam pravo da radim šta želim” – objasnila je Verica.

(Informer.rs)