Barakovo POLUBRAT MALIK ŠOKIRAO SAD: Objavio krštenicu koja dokazuje da su Obamini mandati nelegalni! (FOTO)

Bivši američki predsednik Barak Obama definitivno nije rođen u SAD, pa samim tim nije imao pravo da uđe u Belu kuću, tvrdi njegov polubrat Malik Obama (59).

Tramp je još 2008. tvrdio da je sam Obama u jednoj biografiji priznao da je rođen u Keniji

On je u petak objavio Barakovu krštenicu, u kojoj piše da je rođen u Mombasi u Keniji, što sadašnji predsednik SAD Donald Tramp priča već godinama.

Sporna oba mandata
Malik, koji ima i kenijsko i američko državljanstvo, bratovljevu krštenicu objavio je na svom Tviter profilu uz komentar da je u pitanju dokaz o Barakovom poreklu.

– Ovo je izvod iz matične knjige rođenih mog brata Baraka Obame. Tu sve lepo piše. Jasno je da je on rođen u Keniji, a ne u Honoluluu na Havajima – napisao je Malik.

Dokument je izdala Opšta bolnica obalske provincije u Mombasi. Na njemu je ispisano puno ime bivšeg američkog predsednika – Barak Husein Obama II, koji je rođen 4. avgusta 1961. Navode se i podaci njegove majke, Amerikanke En Stenli Obame, čije je devojačko prezime bilo Danham.

Takođe, tu su podaci njegovog oca, Kenijca Baraka Huseina Obame. U dnu krštenice nalazi se čak i otisak Barakovog stopala, napravljen odmah nakon rođenja.

Ukoliko je u pitanju zvaničan dokument, on dokazuje da je Obama protivno zakonima postao predsednik.

Lažna krštenica na I-beju
Nakon što je Malik objavio krštenicu svog brata, hiljade Amerikanaca stale su u odbranu bivšeg predsednika SAD. Oni tvrde da je krštenica lažna jer je 2009. sličan dokument prodavan preko interneta na sajtu I-bej.

Naime, prema američkom ustavu, samo građani rođeni na teritoriji SAD imaju pravo da se kandiduju i postanu predsednici države. Ukoliko se ispostavi da je Obama rođen u Keniji, sve što je uradio za dva mandata može da bude dovedeno u pitanje, a on bi mogao da završi i u zatvoru.

Niko nije verovao
Ipak, američka javnost dokument iz Kenije ne prihvata kao ozbiljan dokaz o Obaminom poreklu. Mediji tvrde da je Malik željan pažnje i da je već godinama u lošim odnosima sa Barakom.

Navode da je upravo zbog toga Malik na poslednjim izborima u SAD podržao Donalda Trampa, koji već godinama tvrdi da je Barak Obama rođen u Keniji.

Tramp je, naime, prvi put na to upozorio još tokom Obamine prve predizborne kampanje 2008. Tvrdio je da je sam Obama u jednoj biografiji priznao da je rođen u Keniji, a da je odrastao u Indoneziji.

Međutim, tada u to niko nije poverovao jer je Barak Obama objavio svoju krštenicu u kojoj piše da je rođen na Havajima, gde mu je majka živela.