SAMO JAKO! Kladionice u panici zbog Belog, Preletačavić stiže Šešelja, za petama Jeremiću i Jankoviću

Ko će biti predsednik Srbije? Do pre nekoliko nedelja, Aleksandar Vučić je već bio viđen na Andrićevom vencu, u fotelji “političkog oca” Tomislava Nikolića. Ali, jedan skromni momak, koga do prošle godine i lokalnih izbora, niko van Mladenovca nije znao, postao je zvezda u Srbiji. Ime mu je Luka Maksimović, ali po imenu ga verovatno samo roditelji još tako zovu. On je sada Ljubiša Preletačević Beli.

Koliko je ovaj lokalni momak zaludeo Srbiju, posebno omladinu i poljuljao učmali politički život, dokaz je tragikomična sednica Republičke izborne komisije, gde se raspravljalo o tome da li da se prihvate kandidatura za predsednika ovog šaljivdžije iz Mladenovca. Beli je postao zvezda, svi o njemu pričaju, a poštapalica “Samo jako” postala je pravi hit. Ne samo da je Beli Preletačević protresao srpski politički život, nego je doneo velike muke domaćim kladionicama, koje su počele da stavljaju kvote za predsedničke izbore, koji će se održati 2. aprila.

A sada je samo 5 (Foto: printscreen)
Do prošlog vikenda, kvota u kladionici “Meridijan” da će Beli da bude drugoplasirani u prvom krugu predsedničkih izbora bila je čak 500. Rekli bismo – realno, ali za samo nekoliko dana, Beli je skočio neverovatno. Napravio je pravi “zemljotres”. Prvo je kvota pala pet puta i iznosila je 100, a sada je aktuelna kvota od samo 5. Očigledno su se domaće kladionice uplašile momka iz Mladenovca ili su već primile veliki broj uplata, pa da ne rizikuju previše sa ogromnom kvotom (zna se da Srbi vole da igraju lude kombinacije, kao u fudbalu prelaze iz 1-2 ili 2-1).

Beli diše za vratom lideru radikala Vojislavu Šešelju, na koga je kvota 4,50 da će biti drugoplasirani iza nedodirljivog, makar u prvom krugu, Aleksandra Vučića. Kvota na Vuka Jeremića je 3, a Saši Jankoviću se daju najveće šanse za drugo mesto – 1,75.

printscreen
Za uplatu od 200 dinara, dobitak je 100.000 ako Beli bude drugoplasirani 2. aprila
Društvene mreže vrve od tiketa uplaćenih na Belog, novog idola u Srbiji, posebno mladih. Srbija je uvek bila zemlja čuda, pa zašto da ne dobije i Preletačevića za predsednika! Kad može Maja Gojković da bude predsednica Skupštine…

SAMO JAKO!!! izvor : vesti-online.com