Nevjerovatno priznanje: Nećete vjerovati, ovo je ljubavnica Novaka Đokovića! (FOTO)

Ova atraktivna dama, Slađana Damjanović, našla se na udaru medija nakon što se saznalo da je bila u vezi sa Novakom Đokovićem. Nedugo nakon toga je priznala da je bila ljubavnica srpskog tenisera. Da bi sve bilo jasno ko dan, vratićemo se u vrijeme kad je srpska muška teniska reprezentacija u Kovilovu igrala meč protiv Gruzije.

“Tri mušketara”, Đoković, Tipsarević i Bozoljac, zapucali su iz Kovilova u Novi Sad ne bi li se malo zabavili i opustili pred mečeve s Gruzinima. Navratili su u klub “Đardino”, omiljeno mjesto novosadskih sportista i manekenkica, a tu su i “zaginuli”.

Još s vrata, Nole je, kažu, zapazio napucanu plavušu. S kolegama se udobno zavalio u separe iz kojeg je neometano mogao da očijuka sa djevojkom na koju se, kasnije će se ispostaviti, baš nameračio. Ristićeva, njegova zvanična ljubav, te večeri je bila samo “Jelena, žena koje nema”. Krv mu uzavrela, a manekenka Slađa nadohvat ruke… Tipsarević, Bozoljac i fizioterapeut dodatno su ga sokolili. Što da ne pokuša?

Ni atraktivna plavokosa izgleda nije ostala ravnodušna. A i ko bi bio. Uostalom, i ranije je bila slaba na sportiste. Novosadske sveznalice kažu da je bila s fudbalerom Mladenom Lazarevićem, dok su joj Nenad Marinković i Ognjen Koroman svojevremeno za dlaku umakli.

Poslije fatalnog susreta i muvanja u “Đardinu”, Đoković i Damjanovićeva su nastavili da kontaktiraju, pa su se ponovo vidjeli već za nekoliko dana. U društvu bliske prijateljice, tajno ga je posjetila u Kovilovu. Da ne bi bili provaljeni, teniski meč su pratili iz odvojenih loža, ali su na koktelu u restoranu ovog sportsko-hotelskog kompleksa ipak bili zajedno. Tad je upoznala Noletovu porodicu, a sat, dva poslije toga i njega je apsolvirala. Ilija Bozoljac i Đoković iskrali su se sa Slađom i njenom drugaricom do hotelske sobe. Šta su tačno radili, ne znamo, ali teško da su igrali jamb ili domine, to znaju samo zidovi hotelske sobe. A znaju i zidovi ostalih soba u kojima su se poslije, s vremena na vrijeme, kažu, viđali.

Međutim trenutno se manekenka Slađana Damjanović ne zadovoljava epitetima dobijenim od strane sedme sile, koji su je nedavno prozvali javnom reckom najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića.

Nakon prozivkih i njenih priznanja da je ipak bila ljubavnica Novaka Đokovića i svjesna da će slava biti kratkog vijeka, polako kuje planove da postane pjevačica i snimi narodnjački album. Doduše, lijepa plavojka već ima iza sebe propalu muzičku karijeru i snimljen promo singl sa grupom “2hot”.

Prvi čovjek nekada popularne grupe objašnjava da je lijepa Novosađanka samo tražila izgovor za izlaske na splavove i vijanje dobrih prilika za udaju. U jednom takvom izlasku upoznala je i popularnog Noleta.

(Alo.rs)

Add Comment