TO JE NEKAD BILA SRAMOTA! Otac Rade Manojlović šokirao izjavama o ćerkinoj vezi sa Harisom Berkovićem!

Od prvog dana kada se pojavila na estradi Rada Manojlović privlači pažnju medija, a otkako je u vezi sa kolegom Harisom Berkovićem to je postalo još učestalije.

Međutim, iako se njih dvoje ne oglašavju često po pitanju svoje veze, onaj ko otvoreno priča o ćerkinoj vezi je njen otac Rade.

Kako kaže, Harisa još uvek nije upoznao, i ne želi da se meša u ćerkin izbor.

– Nije Haris dolazio. Nek se zabavljaju, nek žive… Šta mene briga, ako njima odgovara, ja s tim nemam ništa. Da sam bio pametan i da sam znao, ja bih izabrao sebi (smeh) – kaže Rade.

S obzirom na to da je razlika između Rade i Harisa 9 godina, Rade kaže da u njegovo vreme toga nije bilo.

– Dečko k’o dečko, šta ja znam. Sad je takvo vreme… Da je to pre bilo, u moje vreme, možda bih se i bunio. Mlad je dosta, to je tad bila sramota… Danas je sve normalno, po 20-30 godina razlike. Što bih ja sada lupao glavu, u ovo malo života, pa da razmišljam ko će šta da kaže?! Čestitaju mi mnogi za zeta i pitaju da li je bio kod mene, a ja nemam pojma -objasnio je Rade.

Na priče koje se poslednjih dana provlače, kako je Rada navodno u svađi sa sestrom Marijom, njihov otac kaže da ne zna ništa o tome:

– Ne znam za to da su se njih dve posvađale. Ne obraćam pažnju niti se sekiram zbog toga što drugi pričaju, to mi ni na kraj pameti nije. Kupila je kola koja joj odgovaraju, koja su joj potrebna, ipak ona često putuje. Koliko je dala ja ne znam, ali znam da ima. To je njeno i, hvala Bogu, može da radi šta hoće. Dugo su bili sirotinja, a sad, je*iga, kad se već kolo sreće okrenulo, neka žive – kaže Radin otac.

Izvor: Telegraf.rs

Add Comment