Skinuo joj je nevinost, ostavio je, a onda mu je ona pevala na svadbi! Zvezda “Granda” šokirala priznanjem!

Pevači i javne ličnosti mahom izbegavaju da govore o najdubljoj intimi, ili se bar foliraju da ne bi da pričaju o tome. Ako uzmemo u obzir činjenicu da su naše najveće zvezde poput Zdravka Čolića, Cece i mnogih drugih pričale o tome, danas mnogima nije jasno zbog čega je to tabu tema.

Međutim, pevačica koja je pristala da odgovori na to zaista je brutalno iskreno i otkrila detalje jeste zvezda “Granda” Vanja Mijatović!                                                                      – Ja sam bila jako zaljubljena u dečka sa kojim sam prvi put bila, međutim on je kao i 99 posto momaka bio skot pa me je samo iskoristio. A ja sam njemu pevala svadbu… Al’ dobro, vreme leči sve, tako da mi nije bilo ništa teško. Bilo mi je drago, iako me baš povredio – rekla je Vanja.

Foto: A. Nalbantjan
Foto: A. Nalbantjan

Evo kako su još neke javne ličnosti izgubile nevinost. I sa kim.

Ognjen Amidžić

– Po mom uverenju prvi seks doživeo sam sa 15 godina. Tada sam verovao da sam imao seks, ali sada, kada malo bolje razmislim, smatram da sam radio sve osim toga. Sećam se da sam pozvao drugaricu iz srednje škole, u stan, kada moji nisu bili kod kuće i tada smo radili to nešto, što nikako ne bi moglo da se računa u seks.

Suzana Mančić

– Gubljenje nevinosti traumatično je iskustvo jer tada završavate jedan život i započinjete drugi. Meni je prvi put bilo prelepo, a izgubila sam nevinost sa 16 godina. Toliko sam bila zaljubljena u tog dečka da sam želela samo njemu da se dam. U to vreme donja granica bila je 16 godina, i moram da kažem da sam jedva čekala da napunim toliko da bih sa njim uživala.

Ceca Ražnatović

– Bila sam nevina do svoje osamnaeste. Moj prvi put je bio sa muškarcem sa kojim sam bila godinu i po dana u vezi. To nisam uradila iz potrebe, već iz čiste radoznalosti. Kada sam videla kako to izgleda, pomislila sam – pa i nije nešto naročito. Tek sa svojim mužem sam počela da uživam u seksu.

Vesna Zmijanac

– Prvi seksualni odnos imala sam sa svojim nastavnikom matematike, svojom tajnom ljubavlju. Naša veza bila je zaista ono što prava veza i treba da bude. Iako sam bila maloletna, izgledala sam starije za svoje godine. Šminka i garderoba doprinele su da se moje već oformljeno telo još bolje istakne. Razlika u godinama nije mi predstavljala smetnju. Bio mi je potreban neko stariji u kome sam, i ne znajući, nesvesno, tražila oca. Imponovalo mi je to što mi jedan odrastao muškarac sa autoritetom nastavnika poklanja pažnju i posvećuje vreme. Vodili smo ljubav pored Ibra, kod korzoa.

Marija Šerifović

Pevačica je u svojoj knjizi “Ispovest” priznala da je nevinost izgubila sa 18 godina sa prijateljom Marijanom. Kako je napisala, nije je previše bolelo, a pravi orgazam doživela je tek iduće godine sa ženom.

Zdravko Čolić

– Prvi seks doživeo sam kao jako mlad, sa jednom čobanicom. To se desilo na livadi, pa nisam ja džabe Bosanac! Okolo je bio neki kamenjar, u blizini rečica, čista idila. Tim seoskim devojkama koje su čuvale ovce sam kao dete iz grada bio jako simpatičan.

Mima Karadžić

– Sve se dogodilo na obali Kotora u usidrenom čamcu. Bio sam veoma mlad i nepsreman, pa se tako i cela akcija brzo završila.

Jelena Karleuša

– Priznaću kako sam zadnja od svih mojih koleginica sa fakulteta stupila u seksualne odnose! Šalim se, koji fakultet?!

Da li vas je neko iznenadio?

izvor: najpopularnije.com

Add Comment