POBUNA MEĐU SNS BOTOVIMA! Nezadovoljan sam, oni kojima sam obećao posao neka znaju da od toga nema ništa!

“Svi koji se ne uključuju svojim komentarima ispod postova koji pominju čelnike SNS biće kažnjeni. Pomoć će nam pružiti novi članovi SNS iz SRS, koji se i dalje vode kao radikali”

Na Tviteru se pojavilo “obaveštenje”, navodno iz “SNS Zrenjanin mreže” u kojem šef izbornog štaba kaže da je “veoma nezadovoljan aktivnošću na društvenim mrežama svih onih, koji se nonšalantno ponašaju prema objavama o njima, i koji ne komentarišu ispod postova koji pominju čelnike SNS”.

– Jako sam nezadovoljan vašom aktivnošću na društvenim mrežama i zato sam kao šef izbornog štaba odlučio da one koji se ubuduće nonšalantno ponašaju prema objavama u kojima se pominje Goran, ja i Darko sakncionišem. Svi koji se ne uključuju svojim komentarima ispod postova koji pominju čelnike SNS biće kažnjeni oduzimanjem dnevnice, a oni kojima sam obećao posao neka znaju da od toga nema ništa – navodi se u “saopštenju”.

SNS BOT tim Zrenjanin

Kako navodno kaže šef izbornog štaba u ovoj poruci, “ne sme se dozvoliti da SNS u Zrenjaninu ostvari loš rezultat i to se mora sprečiti po bilo koju cenu”, jer, kako kažu, “ako mi padnemo loše ćete i vi proći”.

A onda, jedno, za neke možda iznenađenje, a za neke i ne – u saopštenju piše da će im svu pomoć pružiti “naši novi članovi iz SRS, koji se i dalje vode kao članovi radikala”.

– Oni nas neće napadati već će kordinisano sa nama raditi za zajedničku korist. Uskoro ćete dobiti naša istraživanja rejtinga stranaka i potrudite se da ih što više širite. Isplata dnevnica sutra od 13 časova u svim izbornim štabovima u gradu – napisano je.

Prema nekim informacijama, osobe koje se pominju u ovom pismu su Goran Knežević, prvi naprednjak Zrenjanina i ministar privrede, te Darko Bađok, potpredsednik Gradskog odbora SNS u ovom vojvođanskom gradu i bivši vođa navijača “Indijanci Petrovgrad”, koji su bodrili nekadašnji Proleter.

Knežević i Bađok nisu odgovarali na pozive novinara Espresa.

(espreso.rs)

Add Comment