BILA JE NA FARMI, A SADA SE UDAJE ZA ŠEIKA: UŽIVAĆE U OGROMNOM BOGATSTVU, A EVO ŠTA VIŠE NIKADA NEĆE SMETI DA RADI!

Atraktivna crnka dobila je primamljivu ponudu koju će najverovatnije prihvatiti.

Tokom prvih dana proleća starleta Tamara Đurić dobila je bračnu ponudu, i to ni manje ni više nego od bogatog Šeika iz Dubaija koji je toliko odlepio za njom, da želi da se zgodna Srpkinja preseli kod njega, gde će joj njegovo bogatstvo biti na raspolaganju.

TAMARA I ŠEIK SU SE UPOZNALI PREKO NJENOG STILISTE. ODMAH NAKON PRVOG SUSRETA ŠEIK JOJ JE POSLAO PONUDU DA BUDE NJEGOV GOST I DA OSTANE U DUBAIJU KOLIKO GOD ŽELI – REKAO JE TAMARIN PRIJATELJ I DODAO DA SE BIVŠOJ UČESNICI “FARME” OVA PONUDA DOPALA, ZBOG ČEGA ĆE JE NAJVEROVATNIJE PRIHVATITI.

– Ona ima fore do kraja nedelje da se odluči hoće li otići, ali prema njenim pričama, čini mi se da hoće. Šeik joj je rekao da odgovori na poziv tako što će se samo pojaviti kod njega i da ne treba da mu najavljuje dolazak – kaže izvor.


Autor: Privatna arhiva

Klaberka nije imala dilemu oko odluke kada je čula da njen budući dragi poseduje ogroman vozni park i luksuznu vilu u kojoj će živeti raskošnim životom.

– On ima automobile u vrednosti od više miliona evra, a Tamara obožava dobra kola i sav taj glamur – navodi sagovornik i dodaje da, ipak, postoji jedna stvar koje će Tamara morati da se odrekne ukoliko bude prihvatila ovu primamljivu ponudu.
Autor: Privatna arhiva

– Ako odluči da ode, Tamara neće smeti da postavlja fotke na društvene mreže, jer bogati Arapin ne želi da se eksponira. Jedino je tražio od nje da ne koristi društvene mreže kako ništa ne bi procurilo u javnost – kaže izvor blizak Đurićevoj.

Izvor: pink.rs

Add Comment