Ako vaš MUŠKARAC radi OVE STVARI, postoji mogućnost da je GEJ

Sigurno ste se nekad pitali da li je vaš partner homoseksualac. Većina misli da nije, ali oni, koji su sebi postavili ovo pitanje, sigurno su bili u dilemi.

Ako ozbiljno sumnjate, najbolje bi bilo da ga pitate, ali pre nego što to učinite, proverite da li ima neke od ovih odlika gej osobe.

1. Ponašanje u kupatilu

Ovo može biti stereotip, ali ponekad može da bude dobar pokazatelj. Pogledajte koliko je pedantan i kakve proizvode poseduje. Dva sata spremanja je previše, ma koliko za pohvalu bio trud da lepše izgleda. Ako poseduje veću kolekciju cipela od vas, onda bi takođe trebalo da se zamislite.

2. Ko su mu idoli?

Retki su homoseksualci koji ne obožavaju Šer. Ako vaš čovek voli dive, onda bi mogao da bude gej.

3. Video igrice

Tokom igre bira ženske likove ili nekog dobro građenog muškarca. Nisu poznati razlozi zašto je to tako, ali je dokazano sa psihološkog stanovništa. Pitajte ga li su mu idoli u mladosti bili Sab-ziro, Škorpio, Rejden, Lio Keng ili Sonja, Šiva ili Kitana

4. Previše stidljiv

Ne želi da se eksponira u društvu do te mere da izbegava javni WC i trpi dok ne stigne kod kuće. Oseća se neprijatno u javnom WC-u, izbegava da ga koristi i grozi se pisoara. Ipak, ovde treba imati u vidu da se neke osobe jednostvo najbolje osećaju u sopstvenom kupatilu.

5. Pogled

Obratite pažnju da li gleda žene ili muškarce u prolazu. Sviđalo se to vama ili ne, muške oči su radoznale, ali strejt muškrci će čak i podsvesno radije uputiti pogled preme ženi nego osobama istog pola. Ako više gleda muškrce, znači da su mu oni privlačniji.

6. Omiljene serije

Ovo je možda još jedan od stereotipa, koji se na kraju pokažu da su istiniti. Gleda ženske programe, kao što je izbor za mis, koji veličaju značaj lepote i glamura. Sviđaju mu se emisije o šminkanju ili dodele modnih i bjuti nagrada.

7. Pogled na svet

Većina strejt muškaraca ne mogu da razumeju homoseksualce. Ovo ne znače da su homofobi, oni jednostavno ne shvataju zašto bi neko izabrao muškrca pre žene. Ako vaš muškarac često priča o pravima gej osoba, citira njihove izjave ili Opre Vinfri, možda samo pokušava da opravda svoju seksualnost.

8. Komplimenti

Obratite pažnju na način na koji vam deli komplimente. Od toga da li vam kaže da izgledate prekrasno ili vas posavetuje da ta jakna ide bolje sa drugim farmerkama i cipelama, zavisi na koju stranu naginje. Homoseksualci obično više vremena i pažnje posvećuju modi.

9. Profil na društvenim mrežama

Da li mu je profil na Fejsbuku ili Instagramu pun ljudi, koje ne znate. Proverite čije slike lajkuje, da li mu se sviđaju seksi slike razgolićenih prijatelja.

10. Mrzi homoseksualce

Otvoreno prikazivanje mržnje prema homosekusalcima je klasična reakcija u nastojanju da spreči ljude iz okruženja da misle da je gej.
Najveći homofob je homoseksualac.

Možda je sve ovo vreme bio zbunjen, nije želeo da te povredi i verovao je da će se promeniti.

Izvor: Telegraf.rs

Add Comment