“PROTEST PROTIV DIKTATURE” Ovako je Miroljub Petrović opisao demonstrante

Doktor filozofije i direktor Centra za prirodnjačke studije iz Beograda Miroljub Petrović, koji je postao poznat širom regiona nakon izjave da sve narkomane treba “pod mač, bato”, u jednoj emisiji je telefonski razgovorom dao sud i o protestima širom zemlje koji konstantno traju već 10 dana.

Petrović je u svom stilu okarakterisao studente, mlade ljude i sve oni koji protestuju, poručivši im da bi trebalo da rade “nešto korisno”.                                                                 – Demonstranti je mozak u alfa režimu. To je stanje mozga kada ste u hipnozi, kada vam mozak kritički ne analizira informacije do kojih dolazi i zato ti studenti nemaju šta da rade. To su obični blejači. Kada čovek nezdravo živi i kada je lenčuga, upada u depresiju, nezadovoljan je, onda ima dve opcije: Da nešto promeni da mu bude bolje, to rade poametni ljudi, dok je budalama uvek kriv neko drugi, pa hoće da promeni roditelje, premijera, hoće u inostranstvo… – prepoznatljivo žustrim i kontoverznim tonom obraćao se Miroljub, a zatim nastavio:

– Ti studenti što protestuju, roditelji im daju pare da bi oni išli u diskoteke, fakultetska okupljanja, da bi blejali… Do tri, četiri sata ujutru oni urlaju i kurvaju se. Vučić ih finansira da oni besplatno studiraju, a ti neradnici bi trebalo da plaćaju školovanje.

Petrović je potom dodao da “njegovi saveti nisu zlonamerni” i da će im se svakako desiti nešto loše ukoliko ga ne poslušaju.

– Ako im kažeš da su bolesni, oni će to da dožive kao uvredu. Pričam im kao lekar, želim im sve najbolje… Ali, ako oni neće da promene životne navike i da se dozovu pameti, onda će da stradaju. Problem je što oni celu Srbiju hoće da uvuku u problem da ponovo ratujemo za nekog drugog i da nam opet dođe neki Broz, neki zlikovac koji će da nas ubija decenijama. Na potezu je Aleksandar Vučić koji treba da ih najuri u mišje rupe – zaključuje Petrović. izvor alo.rs

Add Comment