SMRTONOSNI ULJEZ: Da li primećujete jedan JEZIVI detalj na ovoj fotografiji? FOTO

Bjanka Dikinson iz Australije povela je svoju dvogodišnju ćerkicu na izlet u prirodu. Kada je želela da je fotografiše, primetila je jednu jezivu stvar – ogromnu zmiju koja je puzala tik pored ćerkine noge.

 

Ona isprva nije videla opasnu životinju jer se stopila sa šipkom koja je držala žičanu ogradu. Bjanka je prvobitno pomislila da je u pitanju običan komad drveta, ali je onda videla da se “grana” pomera, svega nekoliko centimetara od njene ćerkice Moli.

“I dalje mi srce zatreperi kad vidim tu fotografiju. Pomislila sam da će me strefiti infarkt”, izjavila je Bjanka Dikinson za “Dejli mejl Australija”.

Bjanka kaže da Moli na sreću nije bila svesna opasnosti koja joj se motala tik pored noge, te da bi u suprotnom verovatno vrisnula od straha i potencijalno uplašila zmiju.

“Ko zna šta bi onda bilo. Ne smem ni da pomislim”, rekla je majka.

Kasnije je otkrila da je u pitanju australijska smeđa zmija, druga najotrovnija u tom delu sveta. Da stvar bude još jezivija, to je zmija koja najviše napada ljude u Australiji, piše “Dejli mejl Australija”.izvor : Kurir.rs

Add Comment