DRŽITE SE OVOGA I NEMA DJEVOJKE KOJU NE MOŽETE OSVOJITI: POSTANITE IM NEODOLJIVI

Znamo da je upornost vrlo bitna kad želite osvojiti prekrasnu djevojku koju ste upravo zagledali na drugom kraju šanka ispijajući svoje omiljeno piće. No, to ne znači da ćete je gnjaveći do kraja večeri na kraju ipak dovesti do toga da popustiti i dopusti vam da je slavodobitno odvedete kući. Bitno je znati prepoznati znakove koje ta ista djevojka odaje prilikom razgovora s vama, iz kojih ćete lako moći zaključiti da li je ona zaista zainteresirana ili je jednostavno previše kulturna da vam otvoreno kaže kako kod nje nemate baš nikakve šanse.

Svi mi govorom tijela odajemo signale kojih najčešće nismo ni svjesni, a iz kojih se može dobiti gomila informacija. Sljedeći put kada ćete razgovarati s djevojkom koja vam se sviđa, pozorno pratite njezin govor tijela jer time biste mogli brzo zaključiti da li je stvarno vrijedna truda ili je razgovor sa njom samo gubitak vremena koje ste mogli iskoristiti u razgovoru s djevojkama kojima se zaista sviđate. U nastavku teksta pročitajte na koje je znakove potrebno obratiti pozornost prilikom razgovora s djevojkom koja vam se sviđa i što ti znakovi zaista znače.

Okretanje tijela prema vama – kada je djevojka zaista zainteresirana za razgovor, okrenut će se cijelim tijelom prema vama što znači da je zaista zanimate, da vam se uistinu posvetila i želi čuti što imate za reći. Ne zanemarujete ovaj znak jer imate njezinu potpunu pozornost.

Pomicanje obrva – pomicanje obrva prema gore i u luk, znači da ste joj zanimljivi, ali ovaj znak neverbalne komunikacije može značiti da ste je i pomalo iznenadili. Ne brinite, svakako i dalje imate šanse “zaključiti posao”.

Promatranje vašeg lica – umjesto da gleda u stranu, njezine oči lutaju i promatraju svaki detalj vašeg lica. Zanimaju je vaše usne, oči, brada ili nos? Ako je tako, budite spremni da upozna i ostale dijelove vašeg tijela.
Igra se kosom – jedan od najčešćih znakova i jedan od sigurnijih znakova da je zanimate. Dobro pratite jer ako se igra kosom dok razgovarate, vjerojatno ste na pravom putu da je osvojite.
Proširene zjenice – ako baš niste naletjeli na korisnicu nekih od opojnih sredstava, proširene zjenice jedan su od znakova seksualne uzbuđenosti. Dobar znak da biste na kraju večeri mogli krenuti zajedno prema nečijem stanu.
Prekomjerno naglašene kretnje ili ekspresije – Da li vas konstantno dodiruje, približava vam se ili pravi velike geste prilikom razgovora? Ako je tako, definitivno ste u igri.
Lutanje očima – pratite njezin pogled prilikom razgovora, a ako razgovara s vama i pri tome vas ne gleda u oči više od nekoliko sekundi, vrijeme je da završite razgovor jer nije zainteresirana.
Ruke u džepovima – ovaj oblik neverbalne komunikacije definitivni je znak da se u vašem društvu ne osjeća ugodno i da nije opuštena. No, nemojte odmah odustati, moguće je da joj samo treba malo više vremena.
Pogrbljen stav – ako prilikom razgovora izgleda kao da se želi sklupčati u loptu i nestati, to je difinitivan znak da se ne osjeća ugodno u vašem društvu. Vrijeme je da se pozdravite i krenete u drugom smjeru.
Isforsiran smiješak – ovaj smješak nije teško razlikovati od iskrenog, jer kod iskrenog smijeha, to se vidi i u očima, kao i na ostatku lica, dok se kod usiljenog smije samo ustima, a oči su ozbiljne.
Češkanje – stalno češkanje po ruci, vratu ili bradi ne znači da se je zaboravila oprati ili ima neke kožne bolesti. To je samo znak da joj je dosadno i da joj niste zanimljivi. Prebacite se na drugu kojoj ćete biti zanimljiviji.

Izvor: inboks.net

Add Comment