Majka 12-godišnje devojčice objavila kakve joj je poruke slao pedofil na FB: Ti meni selfie, pa ja tebi…

Majka 12-godišnje djevojčice i petogodišnjeg dječaka, E.D.P. iz Zagreba, prijavila je policiji pedofila koji je njezinoj kćeri s lažnog Facebook profila slao lascivne poruke kao i fotografije svog spolovila, te ju nagovarao da i ona njemu pošalje svoje golišave slike, piše Zagreb.info.

Naime, dotični muškarac prvo se putem Facebooka upustio u razgovor s 12-godišnjakinjom, poslao joj svoju fotografiju, a potom od nje tražio njezinu. Ubrzo nakon toga poslao joj je i dvije slike svog spolovila. Cijelo vrijeme ju je ispitivao gdje joj je majka i probao namamiti da se i ona skine.

Sreća u nesreći, kaže majka, jest činjenica da se njoj njezino dijete o svemu povjerava.

– U petak sam nazvala 112 gdje su mi sugerisali da se ja krenem dopisivati s pedofilom i pokušam ga zadržati na vezi jer je to bitno zbog saznavanja IP adrese – ispričala je potresena majka.

Ona je u javnost izašla s ovom pričom kako bi pomogla drugim majkama i zaštitila njihove djevojčice od takvih predatora.

– Ja sam se s tim odvratnim čovjekom dopisivala do dva ujutro, možete samo zamisliti kako mi je kao jednoj majci bilo u tim trenucima – kazala je majka.

Međutim ova majka je kako pišu tamošnji mediji i sama prošla kroz porodično nasilje.

– Moj bivši muž bio je policajac, tukao je i djecu i mene. Za to je dobio zatvorsku kaznu. Osam mjeseci za kćer, šest za sina i šest za mene – s gorčinom u glasu se prisjeća majka i priznaje da zbog toga i danas proživljava traume. Dodatno ju je, kaže, šokirao taj pedofil.

Prije dvije godine uzela je jaknu, bočicu za sina i nekoliko sitnica i pobjegla od nasilnika u Sigurnu kuću gdje su proveli neko vrijeme, a kćer joj je s 10 godina doživjela živčani slom. Muž je, kaže, zadržao kuću te s dvoje djece završila na cesti, a spas joj je pružila Udruga FB Humanitarci Zagreb.

Ogorčena je, kaže majka, na sistem u Hrvatskoj jer su joj nekoliko puta htjeli oduzeti djecu i dati u sirotište bez obzira na groznu situaciju u kojoj se našla. Sve je prebrodila i okrenula novu stranicu i zatim se dogodilo ovo.

U subotu je policija zaprimila cijelu prepisku, napravila službenu zabilježbu te slučaj istražuju.Pogledajte slike dopisivanja na strani 2 

Add Comment