MALA LAŽ KOJOM ĆETE JE ODVUĆI U KREVET

Ako želite se*s večeras, sasvim je OK da izgovorite ovu “bijelu” laž. Štaviše, smislio ju je stručnjak za se*s!

Čak i kada ste u vezi sa nekim godinama, razgovor o se*su može da bude veoma neprijatna situacija, jer izlažete ranjivi dio sebe, pa tako mnogi parovi ne znaju šta bi njihov partner želio u krevetu.
Međutim, Kristen Mark, istraživač koji se bavi temom se*sa na Univerzitetu u Kentakiju, ima sjajnu ideju kako da svojoj ljepšoj polovini iznesete svoju najprljaviju se*si ideju i da saznate šta je njoj podsvesno na pameti, prenosi “Menshealth“…

PAKLENA STRATEGIJA

Na primjer, recite joj kako ste sinoć imali najluđi san i da ste sanjali kako ste vas dvoje pokušali neku novu stvar u se*su (ovde treba da dodate bilo šta što potajno želite da isprobate).

Kada joj izložite ideju, sačekajte njenu reakciju. Ako bude zaprepaštena i prestravljena idejom o trojci, analnom se*su ili vezivanju, onda možete samo da se nasmijete i da sačekate bolji trenutak da iskreno porazgovarate sa njom o tome.

Ali ako vam kaže: “Dobro, zašto ne bismo probali?”, onda vam je jasno da ste dobili džekpot.

Kada budete porazgovarali o istraživanju novih vidova se*sa, vaša djevojka će se takođe otvoriti i priznati šta bi ona zapravo željela da probate.

Priznajemo da se radi o maloj laži, ali sve je to za dobrobit vaše veze, zar ne?

Kristen Mark otkriva da su parovi koji razgovaraju o se*su zadovoljniji svojim seksualnim životima, pa nakon što ste dobili ono što ste željeli, porazgovarajte s djevojkom iskreno i otvoreno o svojim željama.

Izvor: prvisaznaj.com

Add Comment