Karleuša rekla takmičarki da je kao VESELO TELE koje je izašlo PRED KLANJE, ona se rasplakala i onda joj BRUTALNO uzvratila pred svima!

Takmičarke Nilvesa Hajdarević i Dragica Zlatić nisu se dopale Jeleni Karleuši, koja je bila surovo iskrena kada je komentarisala njihov nastup u “Zvezdama Granda“.

– Fascinirana sam gomilom gluposti koje su izrekli moji članovi žirija, ispraviću sve što su rekli. Nilvesa, ti si bolja pjevačica od Dragice Zlatić. Ti si lošija riba od Dragice Zlatić. Nilvesa, ti imaš lošiji stajling od Dragice Zlatić, tačka! Nilvesa, ti si bila večeras kao veselo tele koje je izašlo pred klanje, a ne zna šta ga čeka – rekla je Jelena Karleuša, ali ni to nije bilo sve.

– Nilvesa, Šemsa Suljaković kida kako pjeva, ona spada u onu poludžibersku varijantu, ali to je original, ti si bila samo džiberska varijanta, bez onoga što ima Šemsa – dodala je Karleuša, a onda se obratila prvoj takmičarki.

– Dragice, top stajling, top si riba! Pametna si, ali si definitvno najgori pjevač u ovom takmičenju. Nilvesa, uči kako lošiji pjevač pokupi glasove, zato što je ona pametna kao što jeste, razumije. Nilvesa, uči od nje, opasan je igrač. Ovdje samo opasni prolaze, a ne veseli telići. Vi biste ublile tele, a ja bih tele poštedjela. To je metafora! – objasnila je Jelena.

– To je samo njeno mišljenje, znam da nisam tele – rasplakala se takmičarka zbog ovih komentara, a Karleušu ni to nije smekšalo.

– I treba da plače! – rekla je, a Marija Šerifović se nije složila sa njom da je Dragica najgora pjevačica, pa joj je poručila da je bezobrazna.

– Dragica je neko ko će biti zvijezda, neko ko nije najbolja pjevačica – završila je Jelena.

Izvor: telegraf.rs

Add Comment